SEKSI ARGENTINCI: Golišavi i mršavi gaučosi samo za ženske oči

Vrele fotke

SEKSI ARGENTINCI: Golišavi i mršavi gaučosi samo za ženske oči

Brazil 2014 -
Di Marija, Mesi i Laveci pozirali posle pobede nad selekcijom Švajcarske

Raj za dame.Fudbalski reprezentativci Argentine Leo Mesi, Anhel di Marija i Ezekijel Laveci nakon pobede nad Švajcarskom od 1:0 i prolaska u četvrtfinale Svetskog prvenstva slavili su u svlačionici, gde su napravili i provokativne seksi fotografije, koje mame uzdahe devojaka širom sveta!Fotografije i selfi iz svlačionice na svom Fejsbuk profilu objavio je niko drugi do Leo Mesi, i to uz poruku:- Niko nije rekao da će biti lako. Još jedan mali korak. Napred, Argentina!Selfi je za samo 12 sati dostigao skoro milion lajkova fanova, od kojih je veliki broj pripadnica nežnijeg pola, što i ne čudi, s obzirom na činjenicu da na fotografiji ova trojica argentinskih fudbalera pokazuju svoja golišava tela u punom sjaju.

Osim Lea Mesija, fotografijom iz svlačionice pohvalio se i Ezekijel Laveci, koji ju je objavio ne društvenoj mreži Instagram. Laveci je uz sliku imao i zanimljivu opasku:- Pratite iluziju. Argentina, je.ote!Ne znamo samo kako se uz ovakvu vrstu popularnosti i ovakve golišave fotografije nose devojke i žene argentinskih fudbalera, njima sigurno nije lako.Jedini koji posle pobede Argentine nije slavio bio je legendarni Dijego Maradona:- Još nismo počeli da igramo na SP. Tim se slabo kreće u napadu. Osećam gorčinu, bes i gnev. Argentina mora bolje. Mesi je usamljen. Veznjaci posrću i ne preuzimaju inicijativu. Ako Mesi ponovo ne odluči, ispašćemo u sledećem krugu, a to će biti argentinska katastrofa. Ekipa igra sa 40 odsto svojih mogućnosti.(A. V.)

Nervoza zbog mužaANTONELA GRIZLA NOKTESupruga jednog od najboljih fudbalera današnjice Lea Mesija, lepa Argentinka Antonela za vreme meča protiv Švajcarske na tribinama je od nervoze grickala nokte! Neizvesnost na utakmici u kojoj njen suprug ima ključnu ulogu nije joj lako pala, pa je Antonela sve vreme delovala veoma napeto. Inače, na tribinama nije bio Antonelin i Mesijev jednoipogodišnji sin Tijago, koji je još uvek premali da bi bodrio tatu u ovako važnim momentima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track