Seksi klub leskovačkih penzionera

Šta se dešavalo na susretima starih

Seksi klub leskovačkih penzionera

Crna Hronika -
Pored nevažećih novčanica, stariji Leskovčani za „seanse“ ženama koje su upoznali u klubu penzionera davali i lažni zlatni nakit

LESKOVAC - Starost - ludost!Klub penzionera u Leskovcu bio je, po svemu sudeći, mesto gde su stariji Leskovčani upoznavali žene, s kojima su se kasnije upuštali u „druženje“ i kojima su davali poklone. Na dobrovoljnoj baziNa tom mestu došlo je i do susreta R. S. (70) i B. N. (48). Toj gospođi penzioner je za seks plaćao nevažećim hiljadarkama. Kako saznajemo, penzionere iz kluba usluživala je i V. R. (57), a osim nevažećim novčanicama, ove dame čašćavane su i lažnim zlatnim nakitom.Penzioner Dragoslav V. ne krije da se znalo za vezu R. S. i B. N.- Ona je često govorila: „Eve idem na tate da lečim prostatu. Al‘ on oće da zapinja, a ne može.“ Nije me iznenadilo kad sam čuo za nevažeće hiljadarke. Znam da je mnogo ljuta što je sve dospelo do novina. Rekla je da se sa R. S. najčešće viđala vikendom i da mu je „više pomagala nego što je on mogao“ - kaže Dragoslav V. i dodaje da niko nema razloga da se ljuti jer je sve bilo dobrovoljno.Da su novčanice koje je B. N. dobijala bile nevažeće, primetila je njena drugarica V. R.- Penzioneri me sad provociraju, besni što više ne mogu da nas varaju. Prete mi da će se izređati! Hoće, da imaju čime! Osim novčanica, poklanjali su nam i lažno zlato, nije ih sramota - priča V. R., koja je odbila da se fotografiše.G. J. kaže da su u klubu penzionera počele mnoge „ljubavne seanse“.- Niko nije kriv B. N. što je nasela na lažne hiljadarke. Mnoge su nasele, samo ne za toliki iznos, ali su ćutale. Ova je htela da se obogati - kaže G. J. i objašnjava:Ponašaju se ko deca- Slušaj, ponašaju se kao deca. Slikaju se mobilnim telefonom kad postignu erekciju, pa onda tim ženama pokazuju fotografije. Moj drugar, ne znam da li je uzimao lekove ili ne, ali je dva puta mesečno svraćao. Pre „seanse“ nađu se u restoranu u blizini kluba penzionera. Tu pojedu nešto, pljeskavicu ili pečeno pile, pa onda idu na seks-masažu. Mnogi su se šlogirali tokom seksa, a neki su otišli na onaj svet - rekao nam je G. J.

Pre „seanse“ nađu se u restoranu. Pojedu nešto, a onda idu na seks-masažu
Pre „seanse“ nađu se u restoranu. Pojedu nešto, a onda idu na seks-masažu

Smišljena prevaraNA MESING UTISKIVALI ŽIGKako saznajemo, lažni nakit koji su penzioneri davali B. N. i V. R. kupovali su subotom na buvljaku, a potom su kod jednog čoveka išli kako bi im lupio žig. To je zapravo bio mesing, koji je sa žigom ličio na zlato.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track