SEKSI PLES SA ZVEZDAMA: Tamara podigla atmosferu tangom u halterima!

Pre takmičenja primila infuziju

SEKSI PLES SA ZVEZDAMA: Tamara podigla atmosferu tangom u halterima!

Pop kultura -
Manekenka je na scenu izašla u crnom čipkastom kombinezonu sa halterima i odigrala sa Markom argentinski tango

Manekenka Tamara Paunović i njen trener Mirko Knežević otvorili su treću emisiju Ples sa zvezdama. Tamara je na scenu izašla u crnom čipkastom kombinezonu sa halterima i odigrala sa Markom argentinski tango.Budući da su njih dvoje u prošloj emisiji dobili najmanje glasova žirija, ovaj put je žiri bio zadovoljan, pogotovo što se Tamara pre takmičenja nije osećala dobro i primila je infuziju. "Danas ste bolji definitivno. Mislim da imamo problem sa koordinacijom. Velika borba, svaka čast", rekao je Kosta i dao im četvorku.

"Mirko je iz tebe počeo da izvlači, bravo za njega. Fali još malo gipkosti u telu. Nadam se da će vas publika i dalje podržavati", zaključio je Nikola i dao lepu peticu.

I Marija je pohvalila Tamaru i Marka."Tango je dominantna dramatičnost i vi ste je svakako imali. Stopalo mora biti zategnuto pri šutu, i kontakt jači", rekla je Marija i dala peticu, dok je Aleksandar bio očaran Tamarinom izdržljivošću.

"Ono što publika ne zna je da si ti primila infuziju pre sat vremena. Držim se izreke engleske "Ako nemaš šta lepo da kažeš, ne govori ništa", otkrio je Aleksandar i dao četvorku.

http://www.youtube.com/watch?v=xlGDwj-i3Ag

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track