Selaković: Godinama stvaran privid da je Šarić u CG
Foto: Zorana Jevtić

Posle hapšenja

Selaković: Godinama stvaran privid da je Šarić u CG

Politika -
Istražni organi će završiti svoj posao a rezultati istrage će pokazati da li je postojala bilo kakva sprega Šarića sa Crnom Gorom, kaže srpski ministar pravde

BEOGRAD - Ministar pravde Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da je u Srbiji neko godinama stvarao privid da se Darko Šarić krije u Crnoj gori.

"S kojom namerom i zašto je to činio neću da ulazim u spekulacije. Njegovo privođenje pravdi i dovođenje pred pravosudne organe u Srbiji pokazalo je da mnoge priče i pričice nisu apsolutno imale nikave veze sa istinom", naglasio je ministar odgovarajući na pitanja novinara nakon sastanka sa crnogorskim kolegom Duškom Markovićem u Podgorici.

Prema njegovim rečima, istražni organi će završiti svoj posao a rezultati istrage će pokazati da li je postojala bilo kakva sprega Šarića sa Crnom Gorom.

"Ja verujem istražnim organima Srbije i Crne Gore. U saradnji sa njima imam dobro iskustvo i uveren sam da će i tu dati onakav rezultat kakav su davali do sada, a jedan od tih rezultata jeste i privođenje Darka Šarića", rekao je Selaković koji boravi u dvodnevnoj službenoj poseti Crnoj Gori.

Darko Šarić, poreklom iz Pljevalja, predao se srpskim organima 18. marta, nakon četiri i po godine skrivanja.U Beogradu mu se sudi zbog šverca 5.7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track