SELFI NA PRUZI: Mašinovođa mu spasao život, još će da zaradi 250.000 dolara!
Foto: Printscreen

Idiot koji je šutnut u glavu

SELFI NA PRUZI: Mašinovođa mu spasao život, još će da zaradi 250.000 dolara!

Ludi svet -
Jared je navodno potpisao ugovor sa kompanijom Junkin Media, koja ćemu omogućiti da zaradi između 30.000 i 250.000 dolara

Otputujete u daleku zemlju, mašinovođa vas šutne u glavu, postanete hit na internetu i zaradite novac. Čini se da bi to mogao biti recept za uspeh u slučaju Jareda Mišela, 22 godišnjeg Kanađanina koji bi na račun svog Jutjub videa mogao da zaradi veliki novac.

Naime, Jared je potpisao ugovor sa kompanijom Junkin Media, koja ćemu omogućiti da zaradi između 30.000 i 250.000 dolara. Prema ugovoru, trebao bi zaradi između dva i 16 dolara za svakih 1000 pogleda na Jutjubu.

Njegov video iz Perua do sada je pogledalo preko 24 miliona ljudi, a Jared je postao poznat kao "Idiot koji je šutnut u glavu". Mnogi su pokušali da provere da li se radi pravom videu ili nameštaljci, a neki tvrde da mu je mašinovođa spasao život šutnuvši ga u glavu.

"Više me šokiralo nego zabolelo", rekao je Jared koji uverava gledaoce da je snimak pravi. Ističe da za razliku od situacije na snimku, oprezan kad je reč o poslovnim potezima vezanim za video.

"Ljudi me već vide u negativnom svetlu, kao "idiota koji je šutnut u glavu', pa ne želim da postanem idiot koji je mislio da će da zaradi milione i na kraju završi sa 400 dolara", zaključio je Jared.

http://www.youtube.com/watch?v=Dy8Yt-P614w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track