SENZACIONALNI POVRATAK: Bejl od 2016. ponovo u Premijer ligi?

Velšanin se vraća bliže domovini

SENZACIONALNI POVRATAK: Bejl od 2016. ponovo u Premijer ligi?

Fudbal -
Velšanin bi nakon par sezona u Real Madridu mogao da se vrati u Premijer ligu, ali ne u klub iz kojeg je i došao u Španiju

Najskuplje plaćeni fudbal na svetu, Geret Bejl, koji trenutno nastupa za Real Madrid, mogao bi 2016. godine da se vrati u Premijer ligu u kojoj se i proslavio.

Naime, kako prenosi "Dejli Telegraf", velški fudbaler bi više iz privatnih razloga nakon tri sezone koje će provesti u Madridu, mogao da se vrati u Premijer ligu.

2016. godine njegova ćerka Alba Vajolet Bejl, biće u godinama kada bi po engleskom sistemu trebalo da krene u proces školovanja, a Bejl i njegova partnerka Ema Ris-Džouns, preferiraju da im se dete školuje na maternjem engleskom jeziku.

Ukoliko do toga zaista dođe, prvi favorit za dovođenje sjajnog fudbalera biće Mančester Junajted, koji je minulog leta nudio čak 70 miliona evra za Velšanina, ali ipak nije mogao da isparira ponudi od 100 miliona koju je dao Kraljevski klub.

Velšanin se za sada sjajno prilagodio u Primeri jer je uspeo da upiše 13 pogodaka i 12 asistencija iako je bio starter na svega 21 meču.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track