SENZACIONALNO: Mamut neviđenih razmera primećen u Srbiji!
Foto: PR

Od 31. januara do 3. februara

SENZACIONALNO: Mamut neviđenih razmera primećen u Srbiji!

Pop kultura -
Ne propustite priliku da i Vi budete svedok jedinom preživelom mamutu i na zimskoj rasprodaji uz neviđene popuste obezbedite sve što Vam je potrebno...

Meštani pograničnih mesta na severu naše zemlje su videli veliku braon krznenu životinju u blizini svojih domova. Isprva im se učinilo da se radi o većem medvedu ili o neobičnom slonu koji je pobegao iz nekog zoološkog vrta.

Međutim, kada se stvorenje našlo maltene na pragu njihovih kuća, i meštani i stručnjaci su sa nevericom shvatili da se radi o, ni manje ni više nego - mamutu! Nekoliko hrabrih i dobro obučenih entuzijasta iz oblasti mamutologije krenulo je u susret ovom fascinantnom, kako svedoče i pomalo simpatičnom stvorenju, sa ciljem da utvrde kako je moguće da ova vrsta nije izumrla i kako to da se našla baš u Srbiji?

Dok su se približavali svom cilju, primetili su da životinja počinje sve brže da ide ka njima. Mamutolozi, koji do skora nikada nisu videli uživo svoj predmet proučavanja, ostali su zamrznuti od šoka, a ogromno četvoronožno stvorenje je protutnjalopored njih, kao da ne postoje i galopom utrčalo u Srbiju.

Na kraju - svi su shvatili o čemu se radi. Mamut je srušio sve pred sobom i uspeo da spusti sve aktuelne cene koje su mu se našle na putu. Ovaj fenomen stručnjaci su nazvali Dani mamuta, a kod nas on traje od petka, 31. januara. do ponedeljka, 3. februara - tačno u ponoć!

Ne propustite priliku da i Vi budete svedok jedinom preživelom mamutu i na zimskoj rasprodaji uz neviđene popuste obezbedite sve što Vam je potrebno iz asortimana za kuhinju, domaćinstvo, fitnes, ulepšavanje, kvalitetno spavanje, kao i mnoga druga praktična rešenja. Sve to uz neverovatne, mamutske popuste - čak do 70%.

Saznajte više o mamutu i svim njegovim podvizima! Odmah posetite: www.danimamuta.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track