Sergej pevao i slao SMS za pomoć poplavljenima
Foto: Marko Nedeljković

Humanitarni koncert

Sergej pevao i slao SMS za pomoć poplavljenima

Stars -
Hvala što ste se odazvali mom pozivu i što ste humani. Iako nikome nije do pesme u ovakvim situacijama, zajedno ćemo uraditi dobro delo, rekao je pevač

Podgoričani pomažu region.Sergej Ćetković u subotu je održao humanitarni koncert u Podgorici. Nastupio je pred osam hiljada ljudi na Stadionu malih sportova, a druženje je organizovano s ciljem da se sakupi što više novca za ljude ugrožene poplavama u Srbiji i regionu. Pevač je druženje s publikom počeo izvođenjem pesme „Moj svijet“, s kojom je predstavljao Crnu Goru na Evroviziji. Ćetković je posle svake treće numere pozivao publiku da uzme mobilni telefon u ruke i pošalje SMS na humanitarni broj, što je ona i činila. Sergej se od svog aparata takođe nije odvajao, a poruke je slao i dok je pevao. Crveni krst Crne Gore na ulaz u stadion postavio je šest kutija, u koju su pevačevi fanovi ubacivali novac. - Hvala što ste se odazvali mom pozivu i što ste humani. Iako nikome nije do pesme u ovakvim situacijama, zajedno ćemo uraditi dobro delo - poručio je Sergej publici i dodao:- Zahvalio bih svim građanima Crne Gore koji su u ovako teškoj situaciji pokazali da znaju da cene prave stvari i pomogli žrtvama katastrofe.(S. A. R.)

Javni ApelREJF FAJNS POMAŽE SRBIJIČuveni holivudski glumac Rejf Fajns priključio se akciji prikupljanja pomoći za ugrožene od poplava. On apeluje na sve ljude dobre volje da šalju poruku na 1003, zahvaljujući čemu mnogim nesrećnim ljudima mogu da budu sagrađene nove ili obnovljene stare kuće. Fajns trenutno boravi u Beogradu.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track