Šešeljeva Jadranka u trci za predsednika Srbije
Foto: KURIR

Predsednički izbori

Šešeljeva Jadranka u trci za predsednika Srbije

Politika -
Jadranka Šešelj je žena koja je svoju hrabrost, doslednost i spremnost na žrtvovanje dokazala tokom proteklih deset godina haškog zatočeništva svog supruga Vojislava

BEOGRAD - Kandidat Srpske radikalne stranke na predstojećim predsedničkim izborima biće Jadranka Šešelj, saopštila je ta stranka.

Predsednički Kolegijum radikala prihvatio je na sednici predlog potpredsednika stranke, Aleksandra Martinovića da Jadranka Šešelj, bude kandidat SRS za predsednika Srbije.

Na Kolegijumu je istaknuto da je "Jadranka Šešelj žena koja je svoju hrabrost, doslednost i spremnost na žrtvovanje, dokazala tokom proteklih deset godina haškog zatočeništva svog supruga Vojislava Šešelja", navedeno je u obrazloženju Predsedničkog kolegijuma SRS.

"Srbiji je potreban domaćin koji će o njoj brinuti i za nju se žrtvovati, onako kako o svojoj porodici brine i za nju se žrtvuje Jadranka Šešelj. Izbori su poslednja prilika da se napravi zaokret od dosadašnje katastrofalne državne politike", dodaje se u saopštenju.

"Na predstojećim izborima građani biraju između dosadašnje politike poniženja i komadanja Srbije koju nude (lider Demokratske stranke) Boris Tadić i (lider Srpske napredne stranke) Tomislav Nikolić ili politike ekonomskog i nacionalnog oporavka Srbije koju nudi Srpska radikalna stranka", navedeno je u obrazloženju Predsedničkog kolegijuma SRS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track