SESTRE BEKVALAC NUDE POMOĆ: Primile bismo majke sa decom!
Foto: Kurir Štampano

Nataša i Kristina udruženo

SESTRE BEKVALAC NUDE POMOĆ: Primile bismo majke sa decom!

Stars -
Moja sestra Nataša i ja želimo da ponudimo smeštaj za evakuisane iz Obrenovca. Primile bismo u dva stana na Senjaku i Vračaru po majku s decom, rekla je Kristina

Dirnute tragedijom!

Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina žele da prime u svoj dom dve porodice koji se ostale bez krova nad glavom u poplavama koje su zadesile Srbiju. Redakciji Kurira se tokom jučerašnjeg dana, nakon apela naše redakcije za pomoć, javila modna kreatorka i rekla da su ona i pevačica spremne da udome nekoga od unesrećenih.

"Moja sestra Nataša i ja želimo da ponudimo smeštaj za evakuisane iz Obrenovca. Primile bismo u dva stana na Senjaku i Vračaru po majku s decom. Moj stan je malo skromniji, živim s ćerkom Petrom. Natašin stan je veći, a s njom i ćerkom Hanom živi i dadilja", rekla je Kristina Bekvalac.

Zainteresovani mogu da nam se jave kako bismo ih spojili s pop pevačicom i dizajnerkom iz Novog Sada, koje trenutno žive u Beogradu i spremne su da pomognu dvema porodicama pogođenim teškom nesrećom. Nataša je već deo novca uplatila za pomoć ugroženima, a najavila je da će organizovati veliki humanitarni koncert u klubu "Kazina".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track