SETILA SE ŠIJANA: Goca Božinovska se rasplakala čitajući pismo

SETILA SE ŠIJANA: Goca Božinovska se rasplakala čitajući pismo

Stars -
Goca glumica je napisala u pismu da Staniju otac gleda s neba, što je rastužilo pevačicu jer se setila svoje dece

Glumica Gordana Bjelica postavila je Ekrema Jevrića za novog gazdu. Glumica je farmerima poslala veoma interesantno pismo, a bivša gazdarica Goca Božinovska se rasplakala jer ju je pogodilo pismo.

Naime, Bjelica je za Staniju napisala da je za parlament,

"Kakva tamo neka Čičolina, imaš pristojnost u maženju, a vojnički se boriš dok te tvoj otac gleda sa neba", napisala je glumica za Staniju, a Goci Božinovskoj nije bilo svejedno. Rastužila se i skoro rasplakala.

"Sad meni nije dobro. Zbog moje dece", i stala je sa čitanjem i trebalo je nekoliko sekundi da smogne snage da nastavi sa čitanjem.

Goca Božinovsa bila je udata za Zorana Šijana, kik boksera i vođe surčinskog klana, koji je ubijen 1999. S njim je rodila ćerku Zoranu i sina Mirka. U jednom intervjuu je rekla da Šijan, kada ga je upoznala, nije bio bogat, nego je tek kasnije stekao imetak, a ni slučajno onoliko koliko se pričalo.

"Bio je osetljiv na sirotinju. Sve što je imao delio je sa drugima. Nije bilo čoveka kojeg je znao, a da mu nije pomogao. I naš sin Mirko je takav i daje sve, od majica do čarapa. Lepo propadam kupujući mu, a on sve podeli sa drugovima", rekla je Goca. Ona je dodala da je njena ćerka Jelena Vučković, takođe pevačica, imala dobar odnos sa Zoranom Šijanom.

"I dan-danas tuguje za njim. Kada je poginuo, Jelena je danima plakala i bila u depresiji. To je bila velika tragedija jer joj je bio kao otac. Sve što ona poželi moralo je da se kupi", ispričala je pevačica.

Prema pisanju medija, pevačica Goga Sekulić, koja se juče udala, bila je bacila oko na Šijanovog sina Mirka iako je starija od njega 15 godina. Goca Božinovska je na pitanje da li bi joj smetala veza između Mirka i Goge Sekulić kratko odgovorila: "Ne".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track