Jesi li ih sama kreirala?

Sevaju cele gaćice bele Suzane Perić!

Stars

Autor:

A ona nije htela da legne, nego je sela, pa joj sevnula tkanina bela.

modna kreatorka, Suzana Perić, gaćice, donji veš, promocija knjige, Isidora Bjel

A ona nije htela da legne, nego je sela, pa joj sevnula tkanina bela.
Suzana Perić je pokazala donji veš, u krupnom planu, na promociji knjige „Biblija za kupoholičarke“ Isidore Bjelice. Modna kreatorka je sve prisutne u Delta sitiju počastila prizorom svojih belih gaćica dok se opušteno baškarila na krevetu kraj Pajkićeve žene. Skockana od glave do pete, Suzi se udobno zavalila, ali je zaboravila da damski prekrsti noge, što paparacu Kurira nije promaklo:

- Ijaoooo! Ali, ja nisam skandalozna! Kakve gaćice, kakve gluposti! I nisu bile bele, već boje kože - rekla nam je šokirana kreatorka kad smo je zamolili za komentar.

Ne znamo gde je Suzana zagubila te gaćice boje kože jer su ove na slikama bele da belje ne mogu biti. Ako je suditi po njenom primeru, izgleda da se bele ćega a la sedamdesete vraćaju u modu.

(R. S.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • nezgodni Brega

  nezgodni Brega

  Mogo bi i ja bolan da se smjestim medj ove moje dvije vatrene Sarajke pa da se opustim malo al bojim se da ce Severina, voditeljka Maja i sve te manekenke sto ih tresem ko onu visnju sa koje sam se sapleo biti ljubomorne pa cu za sada da ih ispostujem. Veliki poljubac za moju drugaricu Sisi Bjelicu, pravu lavicu a Dzenana neka se snadze. Od ovog p ... više rizora Suzi kojoj sjeva minjak pun ko ribnjak ko u Colinoj duetskoj Manijaci, presjece me nesto u ledzima i nize. Joooj ba idem, puko sam, idem da otresem neku visnju pa cu nastavit. Aj' zdravo.

  3 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Stojko

  Stojko

  Jao koja sramota, vide joj se gacice!
  Pa kako to da se desi u patrijarhalnoj i konzervativnoj Srbiji.
  Btw. Suzana izgleda kao zmaj!

  -2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Političari u Srbiji i Albaniji imaju priliku da odmerenim i odgovornim izjavama daju pozitivan doprinos Denis Kif ambasador Velike Britanije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!