Severina ima novog dečka?

Zaboravila Milana Popovića

Severina ima novog dečka?

Stars -
Menadžer Aleksandar Glišić obasipa pažnjom pevačicu, na koncertu u Frankfurtu poklonio joj je 1.001 ružu

Ne manjka joj udvarača.Severina Vučković dobila je 1.001 ružu od estradnog menadžera Aleksandra Glišića na koncertu u Frankfurtu.

Njegov gest izmamio joj je osmeh, ali je nekoliko dana tajila ko je uspeo da je obraduje. Inače, Glišić je organizovao njen nastup i nastup Dragane Mirković u hali Union prošle nedelje.- Aleksandar se potrudio da Severini tokom njenog boravka u Frankfurtu ništa ne nedostaje. Obasipao ju je pažnjom i poklonima. Iz njihovog odnosa bilo je jasno da ih veže nešto više od saradnje i prijateljstva. On joj je posle koncerta poklonio 1.001 ružu. Kad je Severina pročitala poruku, Aci je uputila osmeh - kaže naš izvor.Hrvatska zvezda uživala je u pažnji kojom ju je menadžer obasipao. Posle dva meseca ponovo je bila centar sveta jednom muškarcu. Njegovo društvo joj je i te kako prijalo i činilo se da je zaboravila Milana.Aleksandar Glišić potvrđuje naša saznanja.- Severinu poznajem godinama. Ja sam joj kupio ruže! Eto toliko! - kratko je rekao menadžer i spustio slušalicu.Glišić važi za jednog od uspešnijih menadžera i već godinama sarađuje s najvećim estradnim zvezdama. Upravo je on organizovao Cecin koncert u Frankfurtu, prvi njen nastup posle odsluženja kazne kućnog zatvora.

Naslutila kraj ljubavi s Milanom!Seve je, izgleda, naslutila kraj veze s Milanom Popovićem još pre godinu dana, ili su možda već tad počele „nevolje u raju“. Pop zvezda je u tom periodu, kad su joj u životu cvetale ruže, napisala numeru „Ostavljena“, koja će se naći na njenom novom CD. Tada je otpevala i „Grad bez ljudi“, jednu od svojih najtužnijih pesama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track