SILA ZALUDELA SRBE: Upoznajte zanosnu Džensu Dere

Najplaćenija turska glumica

SILA ZALUDELA SRBE: Upoznajte zanosnu Džensu Dere

Stars -
Glumica je bila u dugogodišnjoj vezi sa Džemom Jilmazom koji ju je ostavio i oženio se njenom najboljom prijateljicom, manekenkom i glumicom Ahu Jagtu
1 / 6

Bivša manekenka Džansu Dere (33), turska glumica koja se proslavila kod nas kao Ejšan iz serije "Ezel", svetsku slavu stekla je ulogom bogatašice "Sile" u istoimenoj seriji, koja je počela da se emituje na televiziji Pink, posle koje je postala jedna od najplaćenijih turskih glumica.

U turskoj seriji "Sila" beskrajno je zaljubljena u Boran-agu kojeg glumi Mehmet Akif Alakurt (34). Za oboje je uloga u seriji bila odskočna daska, pa je tako Džansu za gostovanje u Sulejmanu Veličanstvenom, u kojem igra robinju Firuze, glavnu suparnicu sultanije Hurem, dobijala 15.000 evra po epizodi, dok je Mehmet Alakurt ove godine za glavnu ulogu u seriji o sultanu Muhamedu II Osvajaču dobio honorar skoro 180.00 evra samo za prvu sezonu.

Lepa Turkinja rođena je 18. oktobra 1980. u Ankari, njen otac je trgovac, a majka nastavnica. Kao tinejdžerka je želela da se bavi baletom i plesom, ali je bila previsoka pa se posvetila manekenstvu. Dugo se bavila manekenstvom pa joj je moda pomalo dosadila i danas uopšte ne prati trendove. U ormaru ima najviše farmerki i jednostavnih haljina. Obožava da jede i kuva, a spasava je, kaže, to što priprema mnogo povrća i ne voli slatko pa nikad nije morala na dijetu. Bila je druga pratilja mis Turske 2000. godine, ali sama nema preveliko mišljenje o svom izgledu.

Ne voli da priča o svom privatnom životu pa novinari nagađaju s kim je u vezi. Džansu je bila u dugogodišnjoj vezi sa Džemom Jilmazom koji ju je ostavio i oženio se njenom najboljom prijateljicom, manekenkom i glumicom Ahu Jagtu. Džansu je na udarc uzvratila tako što je dan nakon nevernikovog venačnja počela da se zabavlja sa Džemom Ajdinom, predsednikom upravnog odbora jedne TV kuće.

Međutim, samo nakon tri meseca i on ju je ostavio zbog mis Turske. Zato je Džansu zapala u tešku depresiju, te da bi se nekako iz nje izvukla, upotrebila je provereno oružje holivudskih zvezda - meditaciju i to na Maldivima. Ceo tretman koštao je najmanje 8.000 evra, ali se lepa glumica u Istanbul vratila osvežena i sa osmehom na licu. U poslednje vreme se priča da je u vezi sa Kenanom Imirzaliogluom, s kojim je glumila u Ezelu.

Džansu je kaže uživala na snimalu "Sile", naročito van seta, pošto je serija snimana na jugoistoku Turske. "Imala sam prilike da posetim neke od najvažnijih arheoloških nalazišta u tom delu zemlje, što mi je kao bivšoj studentkinji areologije, koju nikada nisam diplomirala, mnogo značilo. Istovremeno sam iz prve ruke saznala koliko se život na periferiji zemlje razlikuje od moje svakodnevnice u Instambulu", rekla je glumica.

Atraktivna turska glumica Džansu Dere trebalo bi da poseti Beograd kako bi gostovala u emisiji Ognjena Amidžića. Navodno, trebalo bi uskoro da doputuje u prestonicu, gde će sa njom biti snimljena specijalna emisija.

Boran-aga je divljak

Iako su kružile da su Mehmet i Džansu u tajnoj vezi, po završetku snimanja Sile glumac je otklonio svaku sumnju. "Džansu nije osoba sa kojom bih privatno družio. Nismo slični ni po karakteru ni po životnim stavovima. Dve godine smo proveli zajedno na snimanju i ni u čemu se nismo slagali, tako da ne verujem da ću ponovo raditi sa njom", rekao je Mehmet. Džansu mu nije ostala dužna pa je bivšeg kolegu nazvala divljakom.

http://www.youtube.com/watch?v=3khLV5jAjkk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja