SILIKONSKA KRALJICA IMA NOVU SIMPATIJU: Ovo je Tijanin fatalan muškarac!
Foto: Facebook

Nova ljubav?

SILIKONSKA KRALJICA IMA NOVU SIMPATIJU: Ovo je Tijanin fatalan muškarac!

Stars -
Đuričićeva je na svojoj Fejsbuk stranici postavila sliku njenog fatalnog muškarca, a to je Milorad Ulemek Legija

Tijana Đuričić, poznatija kao silikonska kraljica, ima novu simpatiju. Budući da nije po meri Kristijana Golubovića, Đuričićeva je na svojoj Fejsbuk stranici postavila sliku njenog fatalnog muškarca, a to je Milorad Ulemek Legija.

Silikonska kraljica, koja je nedavno izvadila silikone iz usana da bi se dopala Goluboviću, na društvenoj mreži je okačila Legijinu sliku iznad koje je napisala "fatalan čovek".

Podsetimo, Tijana je osuđena za prostituciju za koju je rekla da je nevina i da je privedena jer nije imala dokumente kod sebe. Da bi skrenula pažnju sa sebe izmislila je saobraćajnu nesreću i digla ceo grad na noge. Njeni brojni prijatelji pokušavali su da saznaju šta se desilo i s nestrpljenjem iščekivali informaciju više, ali dalje od obaveštenja od toga da se dogodio udes nisu dobili. Nenad Nedeljković, koji je postavio status da je silikonska kraljica povređena, rekao je da celu priču izmislila samo iz jednog razloga - da bi zataškala priču da se bavi prostitucijom zbog čega je prošle nedelje bila u policiji na informativnom razgovoru.

Đurićićeva je tek dan kasnije javila i rekla da je živa i zdrav, objašnjavajući da su joj ukrali telefon i da je živa i zdrava.

Zaboravila Kristijana Golubovića (Foto Facebook)
Zaboravila Kristijana Golubovića (Foto Facebook)

Tijana pre nego što je izvadila silikone iz usana
Tijana pre nego što je izvadila silikone iz usana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track