SILOVAO 12 STOPERKI: Uhapšen manijak iz Grocke
Foto: KURIR

Monstrum bez dosijea

SILOVAO 12 STOPERKI: Uhapšen manijak iz Grocke

Crna Hronika -
Zoran P. (31) silovao devojke još od 2006. na Starom gradu i Zvezdari, a tek sad je otkriven zahvaljujući DNK analizi. Sumnja se da je broj žrtava veći od 12, pošto je zlostavljao i auto-stoperke

BEOGRAD - Iza brave!

Zoran P. (31) iz Pudaraca kod Grocke uhapšen je zbog sumnje da je silovao i seksualno zlostavljao najmanje 12 žena na teritoriji Beograda.

Lisice na ruke stavljene su mu u petak oko 15 sati kod benzinske stanice „Eko“ na auto-putu Niš-Beograd.

- Zoran P. je još od 2006. napadao i silovao devojke, i to uglavnom na Starom gradu i Zvezdari. Istraga o tim slučajevima godinama je tapkala u mestu, a otkrila ga je DNK analiza. Njegovi rezultati poklopili su se sa onima koji su nađeni na mestima zločina.

Pretpostavlja se da je poslednju žrtvu silovao pre dvadesetak dana - kaže izvor Kurira iz istrage.

Zoranu P. je bilo teško ući u trag jer nikad nije odgovarao ni krivično ni prekršajno.- On je na saslušanju u policiji sve priznao. Sumnja se da je silovao sedam žena i bludničio nad njih pet. Međutim, verujemo da je broj zlostavljanih žena veći.

Pretpostavljamo da je na Zrenjaninskom, Smederevskom i Pančevačkom putu Zoran P. u kola primao stoperke, koje je potom silovao - kaže naš sagovornik.

Za krivično delo za koje se tereti Zoranu P. zaprećeno je do deset godina zatvora. Zoran P. je oženjen, nema dece i raznosač je peciva. Izvora Kurira iz policije kaže da je imao teško detinjstvo, da ga je otac godinama maltretirao, kao i njegovu majku i braću.

Tek svaka šesta žena prijavi napasnika

Brojni silovatelji ostaju nekažnjeni zahvaljući i tome što, kako statistika pokazuje, tek svaka šesta žrtva prijavi monstruma policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track