Silovao snajku dok je spavala!

Horor kod Bora

Silovao snajku dok je spavala!

Crna Hronika -
Sava V. (59) iz sela Zlot upao u sobu u kojoj je bila Lj. B. (71) i napastvovao je, a onda joj naredio da ćuti ili će je ubiti

BOR - Bizarno!Sava V. (59) iz sela Zlot kod Bora uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju uveče u svojoj porodičnoj kući silovao snajku Lj. B. (71) dok je spavala! Monstruozni zločin policiji je prijavio sin nesrećne starice.- Dosadašnja istraga pokazala je da je Lj. B. spavala u svojoj sobi, a Sava V. se tokom noći ušunjao i legao preko nje. Starica se tad probudila i počela da mu govori da prestane, ali on je nije poslušao. Držao ju je i na silu obljubio, a snaji je potom zapretio da će je ubiti ukoliko bilo kome kaže šta se desilo - kaže izvor Kurira iz istrage.Sava V. je, nakon što je silovao staricu, mirno ustao, otišao u svoju sobu i legao da spava.- Starica je bila preplašena i prvo nije znala šta da radi, a potom je nazvala sina, koji živi u Boru, i ispričala mu da ju je dever silovao - kaže naš sagovornik.Sin napadnute žene odmah je pozvao policiju i prijavio ceo slučaj.- Starica je prevezena u bolnicu na pregled. Nakon analiza, čiji su rezultati prosleđeni i Zavodu za sudsku medicinu u Nišu, potvrđeno je da je Lj. B. silovana - kaže izvor Kurira iz policije.Meštani sela Zlot su u šoku.- Lj. B. je bila udata za Savinog starijeg brata i živeli su u istoj kući. Ne znam šta se desilo u njegovoj glavi pa da nasrne na staricu 70 godina - ispričala je komšinica, koja je insistirala na anonimnosti.

Privođenje Tomislava S.
Privođenje Tomislava S.

Sličan napad u BeograduNapadi na snaje nisu toliko česti, ali ostao je upamćen prošlogodišnji slučaj, kad je penzioner Tomislav S. (73) u Novom Beogradu u stanju bitno smanjene uračunljivosti pokušao da ubije snaju (51) zbog toga što je umislio da mu vara sina s kojim ima dvoje dece!Tomislav S. je u julu ove godine pravosnažno osuđen na pet godina robije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track