SIMPSONOVI PREDVIDELI RAT U SIRIJI: Ima li objašnjenja za ovu zaveru?

Afera zastava

SIMPSONOVI PREDVIDELI RAT U SIRIJI: Ima li objašnjenja za ovu zaveru?

Planeta -
Niko ne znao odakle se u crtanoj seriji našao vojni džip, baš sa zastavom koju koriste sirijski pobunjenici

Rat u Siriji je planiran, delo je zavere, a dokaz za ovu tvrdnju su Simpsonovi!

Egipatska Televizija Al Tahir objavila je ovaj prilog, posle čega je počeo da se širi na društvenim mrežama! Dokaz je jasan - niko ne znao odakle se u crtanoj seriji našao vojni džip, baš sa zastavom koju koriste sirijski pobunjenici!

Suviše podudarnosti da bi se zavera odbacila!Na početku emisije voditeljka Ranija Badavi je upozorila gledaoce da se pripreme na ovu neverovatnu ekskluzivu! Epizoda "Simpsonovih" nazvana "New Kids on the Blecch" emitovana je još 2001. godine. Zastava na vozilu veoma je slična borcima protiv režima Bašara Al Asada.

Voditeljka je podrobno obrazložila teoriju zavere.- Nije postojala zastava opozicije u Siriji 2001. godine. Na slici je zastava koja je napravljena mnogo godina pre rata u Siriji - objasnila je voditeljka, podsećajući na brojne nedoumice i podudarnosti sa Arapskim prolećem i sličnim događajima.

Ipak, na prilog egipatske televizije reagovao je Njujork tajms! U članku onu tvrde da sirijski pobunjenici nisu osmislili novu zastavu 2011. godine, već da je reč o staroj sirijskoj zastavi, koja je bila službena do 1963. godine. Tajm napominje da se reči pesme koja se peva u seriji odnosi na Sadama Huseina.

http://www.youtube.com/watch?v=Vyofadz81J0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track