SIN PREDSEDNIKA NIKOLIĆA: Volim kad tata dođe na moju utakmicu!

Toma s tribine često navija za sina

SIN PREDSEDNIKA NIKOLIĆA: Volim kad tata dođe na moju utakmicu!

Fudbal -
Selektor kadeta Srbije Branislav Nikolić, sin predsednika države, danas sa „orlićima“ protiv Nemaca igra najvažniji susret za plasman na EP

Sad se pokažite.Kadetska reprezentacija Srbije odigraće danas u 15 časova na stadionu Karađorđe u Novom Sadu odlučujuću utakmicu protiv Nemačke za odlazak na Evropsko prvenstvo, koje 7. maja počinje na Malti! Selekciji koju predvodi sin predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića neophodna je pobeda nad favorizovanim „pancerima“ za plasman na Euro, a Branislav Nikolić veruje da će njegovi klinci ostvariti san.Nemci su odlični- Ništa se nije promenilo od kada smo se okupili na prvom treningu. Tada smo imali cilj da se plasiramo na EP bez obzira na to ko će nam biti protivnik. Iako protiv sebe imamo klasičnu nemačku ekipu, fizički i taktički snažnu, koja igra u istom ritmu svih 80 minuta, verujem da možemo da ih savladamo. Mislim da smo, gledano po pojedincima, bolja ekipa - kaže Nikolić za Kurir i dodaje:- Volim kad, pre svega moj otac, a tek onda predsednik države dolazi na moje utakmice. Izuzetno sam ponosan na njega. Posebno mi prija kad na tribinama vidim oca, majku, suprugu... Apsolutno mi ne smeta njihovo prisustvo niti zbog njih osećam dodatni pritisak.Ponekad se iznerviramČesto se u srpskim medijima uz ime i prezime selektora kadetske reprezentacije Srbije dodaje i to da je sin predsednika Republike Srbije. Nikoliću ne smeta kada tako nešto pročita u dnevnopolitičkim tabloidima, ali ga ponekad nervira kada to rade sportski listovi.- Potpuno razumem pisanje vašeg lista i ostalih političkih tabloida i to mi ne smeta, niti osećam pritisak zbog toga. Ponekad me iznervira, tačnije zasmeta mi, kad takve tekstove pročitam u sportskim novinama. Mislim da u njima ne sme da bude mesta političkim temama, kao ni vezivanja imena mog oca za posao kojim se bavim - iskren je sin predsednika Srbije Branislav Nikolić, koji će danas biti pred velikim izazovom.

Branislav Nikolić: Ponosan sam na oca i ne smeta mi kada porodica dođe na stadion
Branislav Nikolić: Ponosan sam na oca i ne smeta mi kada porodica dođe na stadion

Ponosan na „orliće“ZA MENE SU NAJBOLJI NA SVETU!Selektor „orlića“ tvrdi da je ponosan na klince koje trenira i tvrdi da ih ne bi menjao nijednim vršnjakom iz Nemačke:- Nikad ne bih menjao nijednog fudbalera kadetske reprezentacije Srbije za nekog njegovog vršnjaka iz redova „pancera“. Jednostavno, saživeo sam se sa tom decom i za mene su oni najbolji na svetu. Verujte mi da nijedan Nemac ne bi imao mesto u našem timu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track