Sindi iskritikovala Daru: Tako se oblače gangsteri kad dođu do para!
Foto: Printscreen

U ulozi modnog kritičara

Sindi iskritikovala Daru: Tako se oblače gangsteri kad dođu do para!

Stars -
vana je komentarisala javne ličnosti, među kojima su se našle Mina Kostić, Zorica Brunclik, Verica Rakočević, Dara Bubamara, Bojana Rajić i Sverina

Ivana Stamenković Sindi, bivša članica grupe "Models" našla se u ulozi modnog kritičara i dobro iskritikovala koleginicu Dara Bubamaru.

Ivana je komentarisala javne ličnosti, među kojima su se našle Mina Kostić, Zorica Brunclik, Verica Rakočević, Dara Bubamara, Bojana Rajić i Sverina.

Na dnu liste našla se Mina Kostiić. "Ona je ovde sva u roze obučena. Ovako se oblače devojčice od dve, tri godine. Kad bi one birale kako bi se obukle, izabrale bi roze od glave do pete. Mislim da to ne priliči jednoj ženi", rekla je Sindi u emisiji "Exkluziv".

Ništa bolju kritiku nije dobila ni potpuno firmirana Dara Bubamara. "Ne volim kada se tako firme stavljaju, kad toliko upadaju u oči. Ok je kada je to jedan detalj da upotpuni celu sliku, ali jednostavno ne volim kada vrište firme. Gangsteri kada dođu do para onda to izgleda ovako"

Ono što Zorica Brunclik smatra svojim zaštitnim znakom, Sindi bi promenila. "Mene baš zanima zašto Zorica više ne promeni boju kose. Možda joj je to stajalo kad je bila malo mlađa, ali sada u godinama mislim da bi joj druga boja kose mnogo bolje stajala", rekla je Sindi, a nije propustila priliku ni da iskomentariše pevačicin dekolte. "To je atribut koji joj je ostao".

Za oko joj je zapao i izazovni stajling kreatorke Verice Rakočević. "Vidim da u poslednje vreme ne skida mini suknje, jer verovatno želi da deluje seksi za svog novog muža".

Pri samom vrhu našla se Bojana Rajić. "Ona prati modu, uvek je u trendu, uvek je šik obučena i meni se ona dopada".

Pobedničko mesto zauzela je Severina čiji je stajling Sindi ocenila kao savršen. "Ona je onako jedna domina dama, koja tako i izgleda, i voli da dominira nad muškarcima i to joj odlično stoji. Pogotovo s bivšim mužem".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track