Intervju - Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije

Siniša Mihajlović novi selektor!

Fudbal

Autor:

Predsednik FSS veruje da će bivši trener Fjorentine već polovinom ovog meseca zvanično preuzeti fudbalsku reprezentaciju Srbije

fudbal, italija, atalanta, sinisa mihajlovic

Stvar je rešena!
Predsednik FSS Tomislav Karadžić veruje da će novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije biti Siniša Mihajlović. Stvar je, čini se, gotova, čeka se najbolji trenutak za objavu, a Mihajlović će godišnje zarađivati više od 300.000 evra.
♦ Da li će Mihajlović biti novi selektor „orlova”?
- Siniša dolazi u utorak, kako bi u sredu gledao meč između Partizana i Zvezde. U tom periodu bi s njim trebalo da obavimo novi razgovor kako bismo videli dokle smo stigli što se tiče približavanja stavova - kaže za Kurir Karadžić.
Možete li biti konkretniji?
- Informacija da će on u četvrtak potpisati ugovor su netačne, ali iskreno se nadam da ćemo do kraja aprila imati jasniju sliku!
Koji su razlozi što se dve strane još nisu dogovorile?
- I Mihajlović i Savez imaju svoje uslove. Siniša i dalje ima ugovor sa Fjorentinom, ali i u tom pravcu su napravljeni pozitivni koraci. Videćemo šta će doneti nova runda razgovora, ali mogu da budem blagi optimista i verujem da možemo naći najbolje rešenje za obe strane.
Šta očekujete od novog selektora Srbije?
- Moje mišljenje je da novi selektor treba da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Savezom i da ima autoritet. Stvaramo novu reprezentaciju na duže staze.
Znači, Mihajlović je definitivno izbor?
- Smatram da Miha svojim velikim znanjem može mnogo da pomogne našim mladim igračima. Videćemo uskoro dokle smo stigli, ali nije na meni da odlučujem, za to je potreban širi konsenzus u samom Fudbalskom savezu - zaključio je Karadžić.

Nema konkurenciju

- Da li je Mihajlović jedini kandidat za selektora?

- Siniša je prvi pik! Ali, ako ne bude dogovora, krenućemo da razgovaramo s kandidatima koji se već mesecima provlače kroz medije. Nadam se da ćemo brzo imati novog selektora kako bismo spremno dočekali novi ciklus takmičenja - konstatovao je Karadžić.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (35)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • misko018

  misko018

  A zasto svi moraju znati da "Karadzic veruje u nesto"? Od kakvog je to znacaja za bilo koga u Srbiji kad neko kaze "verujem da ce nesto biti"? Kakva ortodoksna, nevidjena glupost!

  15 Odgovori 
 • Ivana

  Ivana

  Montevideo, Bog te video!

  14 Odgovori 
 • ratni veteran

  ratni veteran

  sa srecom

  14 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Čiča

  Čiča

  Iskreno rečeno nije mu vrjeme da bude selektor treba još da raste, da nešto napravi da bi mogao biti selektor, a ako dodje najprije će kao fol da ubjedjuje Stankovića koji je odigrao 103 utakmice u reprezentaciji a možda dvije kako treba da se vrati. Naravno to će trajati pola godine i tu je kraj...

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Političari u Srbiji i Albaniji imaju priliku da odmerenim i odgovornim izjavama daju pozitivan doprinos Denis Kif ambasador Velike Britanije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!