SKANDAL: Američki roker ruskom zastavom obrisao genitalije!
Foto: Prinskrin Youtube

Izazvao međunarodni incident

SKANDAL: Američki roker ruskom zastavom obrisao genitalije!

Planeta -
Publika je ostala u šoku kada je roker benda Bloodhound Gang Džerad Hejzelhof uzeo rusku državnu zastavu istrljao genitalije i bacio je u publiku urlajući parole protiv Putina zbog čega su neki članovi završili u policiji

MOSKVA – Basista čuvenog američkog rok benda “Bloodhound Gang” Džared Hejezlhof izazvao je međunarodni skandal na koncertu u Odesi kada je oskrnavio rusku zastavu i uzvikivao parole protiv Putina.

Skandal se dogodio u petak na rok koncertu prilikom nastupa benda “Bloodhound Gang”, kada je frontmen Džerad uzeo rusku državnu zastavu zavukao je u pantalone sa njom istrljao genitalije, obrisao zadnjicu, a zatim bacio u publiku.

“ Kažimo ne Putinu”- urlao je roker po sceni, dok su članovi njegovog benda bacali ruske zastave u publiku. Međutim njihov nastup naišao je na šok publike koja ih je počela gađati paradajzom i jajima.

Brojni video snimci koncerta ubrzo su osvanuli na internetu i izazvali su salvu kritika na ponašanje benda i samog Heselhofa, zbog čega je jedan od članova benda završio na saslušanju u lokalnoj policiji.

Ispred hotela u kome su bili smešteni članovi benda sačekala ih je veća grupa posetioca koncerta sa parolama odlazite kući, napolje, gubite se iz zemlje.

Duma Ruske Federacije odazvala se pozivom ruskim vlastima da Hejzelhofu smesta se zabrani boravak na teritoriju Rusije, kao i turneje zbog skrnavljenja zastave i vređanja Putina.

Bend se ubrzo posle incidenta izvinio za svoj nedoličan nastup. Međutim guverner Krasnodara Aleksandar Tkačev saopštio je da je otkazan njihov dalji nastup na festivalu Kubana u Krasnodarskom regionu i da ovaj bend nije dobrodošao.

Ruski mediji su sa nestrpljenjem čekali sletanje aviona iz Odese na Aerodrom Domodedovo, da li će se bend pojaviti u Moskvi, ali članova Bloodhound Gang nije bilo među putnicima.

http://www.youtube.com/watch?v=yQOf5rndXxM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track