SKANDAL NA TV PRVA: Svađa voditeljki usred emisije Žene!

SKANDAL NA TV PRVA: Svađa voditeljki usred emisije Žene!

Stars -
Netrpeljivost između „žena" traje već izvesno vreme i bilo je samo pitanje dana kada će kulminirati svađom, ali niko nije očekivao da će se to desiti uživo u emisiji

BEOGRAD - Šorka uživo!

Voditeljke emisije „Žene" Irina Radović i Maja Volk posvađale su se usred emisije koju sa još tri koleginice uživo vode na televiziji Prva.

Posle završetka snimanja urednici su obe voditeljke naterali da se izmire i u narednoj emisiji izvine jedna drugoj. Netrpeljivost između „žena" traje već izvesno vreme i bilo je samo pitanje dana kada će kulminirati svađom, ali niko nije očekivao da će se to desiti uživo u emisiji.

Koleginice Maji uglavnom zameraju što se samopromoviše u emisiji i što one od nje ne mogu da dođu do reči.

Rasprava između Irine i Maje počela je oko teme prirodnog porođaja kada je Volk istakla da žene treba da se porađaju u kući jer su se tako rađala deca i ranije. Na tu njenu konstataciju umešala se Radovićeva. - To su nehumani uslovi naročito sada u 21. veku, kada postoje bolnice i epidural, doktori i sterilisane akušerske sobe. Nije mi normalno da se žena danas porodi u kući jer neke stvari mogu da krenu po zlu - skočila je Irina, posle čega je nastala prava svađa uživo u studiju u koju su se umešale i druge voditeljke Marija Kilibarda, Ivana Zarić i Nataša Ristić. Glavni i odgovorni urednici su u tom trenutku pokušali da smire strasti preko bubica u studiju jer nisu mogli da reaguju na bilo koji drugi način, budući da emisija ide uživo.

Odmah po završetku obe voditeljke su bile pozvane na sastanak, na kome im je sugerisano da se izmire i u narednom emitovanju izvine jedna drugoj, što su i učinile. Irina kaže da to nije bila svađa već konstruktivna rasprava. - Među nama postoji generacijska i karakterna razlika, pa je normalno da imamo različita mišljenja. To je negde i suština emisije, pa je sasvim normalno da dođe do verbalnog sukoba. Sve koleginice sa kojima radim izuzetno poštujem i nadam se da će ovakvih konstruktivnih rasprava biti još više - kaže voditeljka. S druge strane, Maja, čija je ideja bila da se priča o porođaju u kući, ističe da je možda preterala u svojoj agresivnosti. - Veliki ljudi prave velike greške, a ja svoje priznajem. Mi kao različite žene imamo problema, ali smo dovoljno inteligentne da ih rešimo na civilizovan način. Priznajem da ponekad umem da budem žena koja voli da uči druge i pametuje, a ne shvatam da pojedini ne žele da budu učeni. Sve smo sele nakon emisije i rekle u lice jedna drugoj šta imamo, raščistile smo sve nesuglasice i kome je šta smetalo, tako da nastavljamo da vodimo emisiju kao i do sada. Da ste ovakvu emisiju napravili sa pet različitih muškaraca, oni bi se do sada već potukli - kaže Maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track