SKANDAL: Nastavnica udarila učenicu!

U poljoprivrednoj školi

SKANDAL: Nastavnica udarila učenicu!

Društvo -
Nasmejala sam se, a ona me je ošamarila i polomila mi naočare I ispod levog oka napravila hematom, priča N. N. (17) iz Zrenjanina

ZRENJANIN - Batina kao vaspitna!Profesorka engleskog jezika Ksenija M. udarila je učenicu Poljoprivredne škole u Zrenjaninu N. N. (17), a udarac je bio tako jak da je devojčici polomila naočare i nanela joj ozbiljnu povredu ispod desnog oka.- Pre tri dana na času engleskog drugarica je čitala neku smešnu pesmu i ceo razred se tome smejao. Razgovarala sam sa drugom iz klupe kada mi se ona unela u lice i viknula da ućutim. Odgovorila sam joj: „Što se derete na mene“ i ona me je udarila rukom ispod desnog oka i polomila mi naočare - kaže devojčica N. N.Dodaje da je nakon toga izašla iz učionice i sve prijavila dežurnom profesoru, a za to vreme profesorka je i dalje držala čas.- Sve vreme sam bila kao u bunilu i ne sećam se šta se tačno desilo nakon što sam dobila udarac - kaže ova devojčica.Njena majka Gordana Miler pozvala je policiju koja je saslušala profesorku i devojčicu, kojoj su potom u Urgentnom centru konstatovali povredu, odnosno hematom ispod desnog oka.- Moja ćerka je veoma potresena i mora da pije lekove za smirenje jer su joj to lekari propisali. Najgore je to što mi je njena razredna rekla da je moje dete to i zaslužilo - kaže Gordana.U Poljoprivrednoj školi kažu da je Ksenija M. tek ove godine počela da predaje u njihovoj ustanovi, ali da je reč o jednom od najiskusnijih profesora.

Đukić: Profesorka suspendovana

Direktor škole Petar Đukić rekao je za Kurir da mu je profesorka Ksenija M. priznala da je udarila devojčicu.- Objasnila mi je da ju je iznerviralo kada joj je učenica rekla da se ne dere na nju. Posle incidenta sam suspendovao koleginicu i pokrenuo disciplinski postupak protiv nje - kaže direktor Đukić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track