PONIZILI MU MAJKU: Tuži starački dom zbog organizovanja striptiza
Foto: Printskrin

Sin traži milionsku oštetu

PONIZILI MU MAJKU: Tuži starački dom zbog organizovanja striptiza

Ludi svet -
Sin je tužio starački dom za višemilionsku sumu, a bakica je priznala da se osećala poniženom i da ju je bilo sramota i stid, ali da se ne seća svih detalja

Jedan njujorški starački dom suočen je s tužbom pošto je sin jedne od njihovih štićenica među njenim fotografijama pronašao i jednu na kojoj se nalaze starica - i striper.

Frenklin Jangblad šokirao se fotografijom svoje majke (86) koja pati od demencije, a još više činjenicom da je osoblje dopustilo da se organizuje takva vrsta zabave.

Sin je tužio starački dom za višemilionsku sumu, a bakica je priznala da se osećala poniženom i da ju je bilo sramota i stid, ali da se ne seća svih detalja.

Advokat Džon Rej je na suđenju tvrdio da su zaposleni u staračkom domu sami organizovali zabavu jer štićenici nisu dovoljno mentalno sposobni da daju saglasnost.

Frenklin tvrdi da je s fotografijom suočio osoblje doma i da je glavna sestra u tom trenutku nasrnula na njega i pokušala da mu oduzmu fotografije. U tužbi je napisao da je njegova majka Bernis pretrpela "stres, duševni boli, poniženje, umanjen osećaj vlastite vrednosti i gubitak dostojanstva".

http://www.youtube.com/watch?v=iygvazzKC-8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track