Zlostavljanje

ŠKOLA UŽASA: Slepog dečaka vukle po hodniku

Planeta

Autor:

Neverovatni video prikazuje učiteljicu iz osnovne škole u Santa Feu kako školskim hodnicima vuče slepog dečaka držeći ga za gležnjeve. Uskoro joj se pridružuje još jedna učiteljica dok jedan učitelj hoda iza njih

Učiteljice maltretiraju slepog dečaka

Škola straha: Učiteljice maltretiraju slepog dečaka

SANTA FE - Osim suspenzije sa posla, dve učiteljice mogle bi da budu optužene za zlostavljanje deteta pošto je njihova škola objavila snimak video kamere na kojem se vidi kako slepog šestogodišnjaka vuku za noge po školskim hodnicima.

Neverovatni video prikazuje učiteljicu iz osnovne škole u Santa Feu kako školskim hodnicima vuče slepog dečaka držeći ga za gležnjeve. Uskoro joj se pridružuje još jedna učiteljica dok jedan učitelj hoda iza njih.

Učiteljica je policiji rekla da dečak nije hteo da ode u drugu učionicu, pa ga je ona tamo odvukla. Portparolka policije je rekla kako dotična učiteljica već dugo radi sa slepim dečakom te da su njih dvoje u vrlo dobrim odnosima.

- Ne verujemo da ga je htela da povredi, ipak problem je u tome što je očito zanemarila dječakovu sigurnost- rekla je Andrea Dobins.

Dečak se posle ovog incidenta požalio na jaču glavobolju, ali navodno nema nikakvih drugih povreda. Dve učiteljice mogle bi da se nađu pred sudom zbog zlostavljanja deteta, dok bi treći učitelj mogao da bude kažnjen jer nije prijavio incident

http://www.youtube.com/watch?v=PKHTxSvAVEo
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (4)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • kobaja grande

  kobaja grande

  Pedagoški nema šta!!!

  10 Odgovori 
 • mersi

  mersi

  o moj Boze :( nije htjela da ga ozlijedi ?? ne nikako !! sta sve danas sebi neke osobe dozvole ??te osobe nikad vise ne smiju ni da se priblize skoli i nekom djetetu a ne da rade kao uciteljice !!

  6 Odgovori 
 • Ljubo

  Ljubo

  "Nije hteo da predje u drugu učionicu" pa su ga oni vukli po patosu...ljudska prava i demokratija na delu,nema sta...divna amerika...fuj!

  2 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Ljubo

  Ljubo

  "Nije hteo da predje u drugu učionicu" pa su ga oni vukli po patosu...ljudska prava i demokratija na delu,nema sta...divna amerika...fuj!

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!