SKROMNI ŽELJKO NA SKALAMA: Za Jovanu i mene samo predsednički apartman!
Foto: Damir Dervišagić

Za Željka i Jovanu najbolji smeštaj

SKROMNI ŽELJKO NA SKALAMA: Za Jovanu i mene samo predsednički apartman!

Stars -
Organizatori Sunčanih skala poznatog pevača sa ženom smestili u najluksuzniji hotel u Herceg Novom

Željko Joksimović je od organizatora festivala Sunčane skale tražio da njemu i supruzi Jovani obezbede smeštaj u najluksuznijem hotelu u Herceg Novom.Ne samo da je zahtevao da bude odvojen od ostalih učesnika ove manifestacije, koja ove godine slavi 20 godina postojanja, već je insistirao i da on i Jovana odsednu u predsedničkom apartmanu. Oni su stigli u Crnu Goru na dan kad je pevač nastupao u revijalnom delu festivala, i ni po koju cenu nisu hteli da se mešaju sa Željkovim kolegama. Dok su drugi pevači boravili u skromnijem hotelu, organizatori su Lanetu ispunili sve želje i obezbedili mu predsednički apartman u luksuznom rizortu.

Otkazali dolazak... Željko Vasić i Goca Tržan
Otkazali dolazak... Željko Vasić i Goca Tržan

Auto, šampanjac i cvećeOsim što je dobio smeštaj kakav je zahtevao, a u kojem su ga dočekali šampanjac i korpa cveća, po njega i Jovanu na aerodrom u Tivtu poslato je luksuzno vozilo.- Željko i Jovana su juče u podne doleteli u Crnu Goru, ali nisu odmah došli u Herceg Novi, već su se zadržali u Tivtu. Videli su se s prijateljima u Porto Montenegru, a u Novi su stigli predveče. Došli su bez sina Koste, koji je ostao s bakom i dekom u Beogradu - navodi naš izvor.Ispalili organizatoreŽeljko Joksimović je, pored Sergeja Ćetkovića, bio najveća zvezda festivala. Bilo je tu još poznatih pevača, ali je slavljenička žurka prošla bez Goce Tržan i Željka Vasića, koji su bili najavljeni. Oni su u poslednjem trenutku otkazali dolazak. Goca je kao opravdanje navela zdravstvene probleme, a Vasić privatne. Marija Šerifović je, pak, stigla u poslednjem trenutku.

Veče novih zvezdaTRIJUMF MAKEDONCAPrve večeri festivala održano je Veče novih zvezda, na kojem već 20 godina učestvuju neafirmisani pevači. Žiri je zadivio Makedonac Dimitar Andonovski s pesmom „Ako me boli“. Drugo mesto osvojila je njegova sunarodnica Egi, dok su treće mesto osvojili predstavnici Srbije Sanja Dimitrijević i Bla-bla bend.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track