SKUPO: Čedo, odakle ti gliser?
Foto: Nebojsa Mandic

Lider LDP usidrio u Zemunu barku od 100.000 evra

SKUPO: Čedo, odakle ti gliser?

Politika -
Ekstremna vožnja - Čedomir Jovanović vrele beogradske dane prekraćuje uživajući u vožnji skupocenog glisera marke „monterej“

BEOGRAD - Za Čedu nema krize!Lider LDP Čedomir Jovanović vrele beogradske dane prekraćuje uživajući u vožnji glisera marke „monterej“ na kojem je ispisano „Zlatousta“!Naime, u zemunskoj marini usidren je gliser, a sagovornik Kurira kaže da Jovanović često posećuje marinu u društvu prijatelja i porodice i da ga viđaju kako ga vozi.Skuplji od plate- Ne znamo da li je baš njegov ili ga je pozajmio, ali da ga vozi - vozi ga. Ovakvi gliseri su skupe igračke i njihove cene se kreću od 30.000 pa do preko sto hiljada evra - kaže sagovornik Kurira.Kurir je preko informativne službe njegove stranke dva dana pokušavao da od Jovanovića dobije odgovor na pitanje da li je on vlasnik pomenutog glisera, da li ga možda iznajmljuje ili mu ga jednostavno prijatelji pozajmljuju da ga koristi. I pored obećanja iz LDP, odgovori do zaključenja ovog broja nisu stigli.Čeda hedonistaPodsećamo, Jovanović je već postao prepoznatljiv po uživanju u ekstremnim sportovima, planinarenju najvišim svetskim vrhovima, vožnji motora i snouborda. Nedavno je u čast svojih putešestvija po planinskim vrhovima Pakistana organizovao izložbu fotografija u beogradskoj galeriji „Nju moment“.

Nasledio dve kuće, stan i hektare zemljeJedino prevozno sredstvo pomenuto u imovinskoj karti Čedomira Jovanovića koja se vodi u Agenciji za borbu protiv korupcije jeste motocikl „KTM 990 advenčer“. Interesantno je da je Jovanović u 2013. godini nasledio dve kuće s okućnicom od preko 50 ari, stan takođe s okućnicom i hektare zemlje. Godišnje kao poslanik u parlamentu zarađuje 1.380.162 dinara neto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track