SLAĐA IZ ALEGRO BENDA PREŽIVELA DRAMU: Jedva sam izvukla živu glavu iz Obrenovca

Prvi joj pritekli u pomoć Ceca i Adil

SLAĐA IZ ALEGRO BENDA PREŽIVELA DRAMU: Jedva sam izvukla živu glavu iz Obrenovca

Stars -
Naša agonija trajala je od četvrtka do subote, gde smo u stanu koji se nalazi na četvrtom spratu u Obrenovcu bili zarobljeni zbog vodene stihije koja je pretila da nas proguta, rekla je potresena pevačica

Pevačica "Alegro benda" Slađana Vujičić i njena porodica preživeli su pravu dramu i jedva izvukli živu glavu u poplavljenom stanu u Obrenovcu, gde je voda došla čak do četvrtog sprata!

Slađa je sa roditeljima bila zarobljena tri dana, a zahvaljujući kolegama Adilu Maksutoviću, Ceci Ražnatović, menadžeru Dejanu Petrušiću i specijalcima iz SAJ-a, ona i njena porodica su spaseni i zbrinuti u Beogradu.Pevačica je tri dana sa svojim roditeljima bila zarobljena u stanu u Obrenovcu, bez struje i vode.

"Naša agonija trajala je od četvrtka do subote, gde smo u stanu koji se nalazi na četvrtom spratu u Obrenovcu bili zarobljeni zbog vodene stihije koja je pretila da nas proguta", rekla je potresena pevačica.

"S obzirom na to da smo bez struje i vode bili dva dana, moja jedina komunikacija sa realnošću bila je putem laptopa, koji sam, na svu sreću, napunila i tako putem društvene mreže obavestila kolege da sam zarobljena.

"Prvi koji su sa mnom kontaktirali bili su Adil, Ceca i njen menadžer Dejan, koji su mi ponudili pomoć i pružili nesebičnu podršku u najtežem trenutku u mom životu. Dejan je preko prijatelja nabavio čamac, pa je sa specijalcima došao po mene i moje roditelje i izbavio nas iz poplave u poslednjem trenutku, inače bismo stradali", rekla je Slađa kroz suze.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track