Slavica Eklston tražila kukuruz pod Harisovim bregom!

Malo se zanela

Slavica Eklston tražila kukuruz pod Harisovim bregom!

Stars -
Nakon modne revije Džinovićeve supruge Meline, bivša supruga vlasnika Formule 1 i pevač se našalili na račun njegove fizičke neaktivnosti

Nestašna ruka.Bliskost porodice Harisa Džinovića i Slavice Eklston, bivše supruge vlasnika Formule 1, odavno je poznata. Ali ono što je paparaco Kurira zabeležio nakon revije pevačeve supruge Meline zaintrigiralo nam je maštu.Podgojio seTokom koktela Haris i Slavica su se dobrano ismejali dok ga je ona opipavala po stomaku. Ruka je šarala, a da nisu tako dobri prijatelji, sve bi se moglo podvesti pod onu - tražila kukuruz ispod brega. Kažu ljudi da tamo najbolji klipovi rastu.

Naravno, sve je ovo bila šala. Njih dvoje su se dobro zabavili praveći komične grimase. Pao je i prekor da se pevač malo opustio i da bi trebalo da povede računa o kilaži. I niko od prisutnih nije obraćao pažnju na ovo pipkanje.Glumila zvezduSvako je bio u nekim svojim pričama. Samo smo mi videli ono što je trebalo. Inače, Slavica je te večeri bila veoma drska prema novinarima i fotoreporterima, glumila je umišljenu zvezdu i nabusito se ponela kada je upitana za izjavu o reviji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track