SLAVICA I TANJA: Izbacite Staniju iz emisije!

BEZ MILOSTI

SLAVICA I TANJA: Izbacite Staniju iz emisije!

Stars -
Ćukterašica i Vojtehovska nisu želele da sede u studiju s Dobrojevićkom i nisu joj dozvolile da prisustvuje snimanju „Ja to tako“

Nije im po volji.Slavica Ćukteraš i Tatjana Vojtehovski odbile su da budu u emisiji u kojoj je kao gošća trebalo da bude i Stanija Dobrojević. Da zlo bude veće po starletu, novinarka i pevačica bile su u različitim emisijama, te je ona provela ceo dan zaludna na Pinku. Ipak, krenimo redom.Stanija je tog jutra došla iz Novog Sada na dogovoreno gostovanje u emisiji „Ja to tako“. Puna dva sata provela je u šminkernici i kod frizera, i taman kad je trebalo da uđe u studio, došlo je do komplikacija. Videvši da će deliti emisiju sa starletom, Slavica je pobesnela!- Ja idem kući ovog momenta! Daj, bre, kako ste nas to sastavili! Po kojoj logici! - vikala je Ćukterašica na sve u studiju.Shvativši da će ostati bez gosta, voditeljka Ivana Baltić zamolila je organizatore da smire strasti, ili da nađu alternativno rešenje, što su i učinili prebacivši Staniju da gostuje u „Ja to tako“, ali u emisiju koja se snima nekoliko sati kasnije. Nažalost, i nakon tročasovnog čekanja ponovio se isti scenario. Ovog puta s Tatjanom Vojtehovski.- Bilo je zaista mučno gledati da je i iz druge emisije izbacuju - kaže naš izvor s lica mesta:- Videlo se da je voditeljki neprijatno, te je odlučila da uradi samo desetak minuta namenskog intervjua i zahvali joj se na dolasku. Čak ni tad starleta nije sedela u studiju s gostima, već je bila izolovana sa strane.Kad smo je pozvali za izjavu, nije htela da komentariše ovu neprijatnost, a u emisiji „Priča se, piše se...“ na sličnu temu Stanija je rekla:- Čini mi se da nema osobe na domaćoj javnoj sceni koja me bar jednom nije „pljunula“. To me ne potresa - kazala je Dobrojevićeva.

Stanija: Čini mi se da nema osobe na domaćoj javnoj sceni koja me barem jednom nije „pljunula“.To me ne potresa
Stanija: Čini mi se da nema osobe na domaćoj javnoj sceni koja me barem jednom nije „pljunula“.To me ne potresa

Jelena MaćićSTANIJA, PRVO SE OBUCIU Pinkovoj emisiji „Priča se, piše se...“ svoju nekadašnju suparnicu iz rijalitija „Survajver“ Jelenu Maćić Stanija je pitala za predlog šta je ove sezone u trendu, na šta joj je ova odbrusila:- Za početak bi bilo dobro da se obučeš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja