Ženo, plati stilistu!

Slavice, bele ti se gaćice!

Stars

Autor:

Pare ukus kvare! Iako posle razvoda od Bernija Eklstona spada u najbogatije žene u Velikoj Britaniji, Slavica Eklston, kako svedoče fotografije koje je naš paparaco napravio na reviji Meline Džinović, ne može se podičiti rafiniranim stilom. Jeste da je ova rođena

oblačenje, Berni Eklston, Slavica Eklston. stilista, gaćice

Pare ukus kvare!
Iako posle razvoda od Bernija Eklstona spada u najbogatije žene u Velikoj Britaniji, Slavica Eklston, kako svedoče fotografije koje je naš paparaco napravio na reviji Meline Džinović, ne može se podičiti rafiniranim stilom.

Jeste da je ova rođena Riječanka i u 52. godini sačuvala devojački stas, na koji je svojevremeno pao i njen bivši suprug, inače vlasnik Formule 1, ali teško da su providne crne helanke u kombinaciji s belim gaćicama pravi način da ga istakne. Što bi rekla legendarna Ruška Jakić - ne, nikako!

Umesto da zasija u, njenom novčaniku svakako dostupnim, elegantnim komadima odeće „Diora“, „Iv Sen Lorana“, „Armanija“ i ostale belosvetske modne „boranije“, ova gospođa, inače majka dve odrasle ćerke, opredelila se za domaći estradni stajling.
Ode žena sa Balkana, ali neće Balkan iz nje!

(R. S.)
 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (14)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Joca

  Joca

  E Slavice,Slavice, zivela si sa onim pigmejom, koji moze deda da ti bude,tolike godine zarad para i nista drugo.Totalno neprikladan nacin odevanja za jednu,,damu".Snimak ste napravili pod dobrim uglom,da joj se vidi praziluk koji viri iz guzice.

  39 Odgovori 
 • kym

  kym

  Bas je potrefila kako treba, braon pozadi, zuto naprijed.

  36 Odgovori 
 • Ivana Marinkovic

  Ivana Marinkovic

  Ovo i nisu helanke, ovo su hulahopke, tako bar izgleda da ovoj zeni kojoj kipi celulit i dole, a i sudeci prema ledjima, i gore. Krajnje je degutantno da zena od preko 50 godina, ovako se obuce. I takodje, ona nije rodjena u Rijeci, tamo se odselila kao devojka. Rodjena je u selu, nedaleko od Laktasa, kod Banjaluke. Kako se sama pohvalila, Barnija ... više je smotala dok je radila kao manekenka/poslovna pratnja u Italiji, verovatno isto ovako odevena pa je resila sada da se seti ranih radova i mladosti u pedeset i nekoj.
  Svaka cast Kurirovom fotografu

  34 Odgovori 

Poslednji komentar

 • stojle

  stojle

  Nije Kurirov fotograf u pitanju.

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Onaj ko je radno sposoban, a prima pomoć, radiće za socijalnu pomoć u skladu sa svojom fizičkom spremom Aleksandar Vulin, ministar rada i socijalne politik

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!