Slavili kupovinu auta, pa u njemu poginuli!

Saobraćajka u Beogradu

Slavili kupovinu auta, pa u njemu poginuli!

Crna Hronika -
Ana Veljković (29) i Bojan Knežević (30) stradali u noći između petka i subote, kad je Bojan polovnim „opelom“, koji je pazario nekoliko sati ranije, udario u banderu

BEOGRAD - Tragedija!Ana Veljković (29) i Bojan Knežević (30) poginuli su u noći između petka i subote u teškoj saobraćajnoj nesreći u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Nesreća se dogodila kad je Knežević, iz zasad nepoznatih razloga, „opelom“ sleteo s kolovoza i udario u banderu.- Momak je, kako se sumnja, vozio velikom brzinom. Iznenada je izleteo s puta i najpre udario u putokaz. Od siline udarca „opel“ se okrenuo za 180 stepeni i obmotao oko bandere - kaže izvor Kurira iz istrage.Polovni automobil u kojem su stradali nesrećni mladić kupio je nekoliko sati ranije. Zbog toga je pozvao Anu da zajedno izađu u grad da proslave.- Otišli su u jednu kafanu i malo su popili. Tragedija se dogodila pri povratku kući. Da zlo bude veće, jedan Kneževićev drug koji je bio s njima u provodu, ali je išao svojim kolima, svratio je da jede i u povratku naleteo na sudar! - kaže izvor Kurira.Prizor na mestu udesa šokirao je Kneževićevog druga. Automobil je bio potpuno smrskan, a unutra su bila zaglavljena tela njegovih prijatelja. Knežević je već bio mrtav.- Odmah je pozvao Bojanovu porodicu i obavestio ih šta se desilo. Bili su očajni - kaže naš sagovornik.Na lice mesta ubrzo su stigli Hitna pomoć, policija i vatrogasne ekipe.- Ana je bila teško povređena. Vatrogasci su morali da iseku havarisano vozilo kako bi je izvukli iz automobila - kaže izvor Kurira.Devojka je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.- Veljkovićeva je bila u teškom stanju. Lekari su dali sve od sebe kako bi je spasli. Nažalost, podlegla je povredama četiri sata posle saobraćajne nesreće - kaže naš sagovornik.

Zgrada u kojoj je živela Ana Veljković
Zgrada u kojoj je živela Ana Veljković

Majka: Nema više moje Ane!- Sve sam izgubila! Nema više moje Ane! - jaukala je neutešna Radmila Veljković, Anina majka, dok je ispred stana dočekivala rodbinu i prijatelje koji su dolazili da joj izjave saučešće.Ana Veljković je, prema rečima komšija, bila student generacije na Defektološkom fakultetu, a radila je u „Vodovodu“.- Bila je divno dete, uvek ljubazna i nasmejana. Svi smo u šoku - priča komšinica.Komšije imaju samo reči hvale i za Bojana, koji se, kako kažu, bavio ugrađivanjem klima-uređaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track