Slavko Beleslin prelazi na TV Nova

U novom timu

Slavko Beleslin prelazi na TV Nova

Stars -
Poznati voditelj biće jedna od udarnih snaga centralne informativne emisije na ovoj perspektivnoj medijskoj kući

Počela sezona odlazaka.Slavko Beleslin prelazi s televizije B92 na Novu.rs, saznaje Kurir! On će raditi u informativnoj redakciji najmlađe i najmodernije medijske kuće na Balkanu, a gledaoci će imati prilike da ga vide u ulozi voditelja centralne informativne emisije.

Nakon kratkog izleta u zabavne vode, poznato TV lice vraća se u informativu, koja ga je proslavila i koja mu najbolje ide od ruke. Slavko, koji iza sebe ima bogatu uredničku i voditeljsku karijeru, samo je jedno od mnogih imena koje će gledaoci gledati na Novoj.rs, koja uskoro započinje emitovanje programa u HD rezoluciji.

Da podsetimo, Beleslin je započeo karijeru na nekadašnjoj BK televiziji. Bio je urednik i voditelj informativne emisije „Telefakt“, a radio je i u jutarnjem programu „Budilnik“. U producentskoj kući „Adrenalin“ bio je na mestu urednika programa, a bio je urednik i scenarista na projektima „Piramida“, „Ja imam talenat‘, „Karaoke obračun“.

S preuzimanjem voditeljske uloge u emisiji „Piramida“ prelazi na Pink, gde je vodio Nacionalni dnevnik do 2011. godine, kad je otišao na B92. Beleslina će gledaoci Nove televizije moći da vide već krajem januara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track