SLAVLJE: Saša Popović preplakao rođendan!

Brena i Boba napravili iznenađenje

SLAVLJE: Saša Popović preplakao rođendan!

Stars -
Živojinovići i zaposleni u „Grand produkciji“ svom direktoru poklonili tortu, šampanjac i fotke na kojima su važni trenuci iz njegovog života
1 / 3

Prijatelji u svakoj situaciji.

Saša Popović juče je proslavio jubilarni 60. rođendan. Na inicijativu Lepe Brene i njenog supruga Bobe Živojinovića, zaposleni u „Grand produkciji“ organizovali su mu iznenađenje. Pošto je pevačica u Americi, svakodnevno je bila na vezi sa zaposlenima i osmišljavala kako da sve urade što efektnije. Nedeljama su se pripremali, a Popović nije imao pojma.

A može i deda... Popović iliti otac „Granda“
A može i deda... Popović iliti otac „Granda“

Boba ga je na prevaru doveo u kancelariju, tvrdeći da imaju neodložan sastanak. Kad je ušao, umalo ga srčka nije strefila. Svi zaposleni imali su majice s natpisom „The Grand Father“, a na leđima je pisalo „Srećan rođendan“ i njegov broj godina. Zapevali su mu: „Danas nam je divan dan, našem direktoru rođendan!“ Sale je bio skroz pogubljen! Zaplakao je! Dok su mu poklanjali šampanjac, tortu u obliku scene „Granda“ s klavirom i kolaž s fotografijama na kojima su zabeleženi važni trenuci iz njegovog života i karijere, Saša je brisao suzne oči.- Zaista sam ostao bez teksta, uopšte nisam očekivao da će ovo uraditi. Ma ni u snu! Ganuli su me do suza.

Nazdravili... Boba Živojinović, Saša Popović i „grandovci“
Nazdravili... Boba Živojinović, Saša Popović i „grandovci“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track