SLAVLJE U MITROVICI: Vaterpolisti Zvezde na Kosovu i Metohiji!
Foto: Tanjug

SLAVLJE U MITROVICI: Vaterpolisti Zvezde na Kosovu i Metohiji!

Ostali sportovi -
Uz bakljadu i povike "Šampioni, šampioni" vaterpoliste i rukovodstvo Crvene zvezde, koji su doneli pehare osvojene protekle sezone, pozdravili su mnogobrojni navijači i građani
1 / 4 Foto: Tanjug

KOSOVSKA MITROVICA - Igračima i delegaciji vaterpolo kluba Crvena zvezda priređen je večeras svečan doček na centralnom gradskom trgu "Šumadija" u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Uz bakljadu i povike "Šampioni, šampioni" vaterpoliste i rukovodstvo Crvene zvezde, koji su doneli pehare osvojene protekle sezone, pozdravili su mnogobrojni navijači i građani Kosovske Mitrovice na gradskom trgu, gde su ih čekali više od sat vremena. Kapiten crveno-belih Andrija Prlainović zahvalio je na dočeku istakavši da im je veliko zadovoljstvo što su večeras u Kosovskoj Mitrovici, a posebno se zahvalio Delijma, koji su im omogućili da uspeh proslave u ovom gradu.

"Nadam se da smo vas ove sezone našim igrama i nastupima obradovali, ako je tako onda mi je srce puno. Trudićemo se i ubuduće da vas uvek obradujemo," rekao je Prlainović.

Predsednik opštine Kosovska Mitrovica Dragiša Vlašković zahvalio je vaterpoliostima Zvezde, koji su ove godine osvojili Ligu šampiona, zbog dolaska u Mitrovicu izrazivši nadu da će nastaviti sa uspesima i da će ih i dalje proslavljati u ovom gradu.Igračima i rukovodstvu Crvene zvezde dobrodošlicu su poželeli i predstavnici ostalih opština sa severa Kosova, Sportskog saveza KiM, a ispred Kancelarije za KiM pozdravila ih je Zlata Radovanović.

Vaterpolisti će i sutra boraviti na severu Kosova, a predviđeno je da obiđu manastir Banjska koji se nalazi u opštini Zvečan.

http://www.youtube.com/watch?v=nhwed90TpoY
http://www.youtube.com/watch?v=zbBqVwlNZAU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track