SLAVNA GLUMICA U TREBINJU: Monika Beluči obrijala Kustu
Foto: Zoran Šaponjić, Kurir

Konačno

SLAVNA GLUMICA U TREBINJU: Monika Beluči obrijala Kustu

Stars -
Slavnu Italijanku u Trebinju je dočekao sveže obrijani, vidno miršaviji i, na oko - dvadeset godina mladji Kusturica
1 / 5 Foto: Zoran Šaponjić, Kurir

Trebinje. - Zvezda u ''Platanima''! Čarobna, raspoložena, nedostižna, stigla je u Trebinje slavna Monika Beluči i lepotom zasenila - grad!

Trenutak magije na ulicama prekrasnog grada trajao je kratko, par minuta kraj Saborne crkve i par sekundi ispred hotela''Platani'' dok Italijanka nije zamakla iza vrata svog - apartmana 106! A na apartmanu, na prozore, bile su stavljene teše - neprozirne zavese.

Moniku je blizu Saborne crkve dočekao Kusta koji je i uveliko snimao scene filma ''Na mlječnom putu'' u kome on i Italijanka igraju glavne uloge. On, sve obrijan, vidno mršaviji i, bar dvadestak godina izgledom mladji!

- Stižže Monika, moram i ja da budem frajer- našalio se Kusta sa ''Kurirom'' dok smo tokom vrelog trebinjskog popodneva čakali Moniku. Na setu, kod Kuste, Monika je ostala kratko, tek par minuta, progovorili su par reči, dok su šminkerke spremale Kustu za jednu od scena koje su u crkvi snimane juče, a onda je otišla pravo u hotel.

A u Monikin apartman, pod brojem 106, do koga vode uglancane bele stepenice nije mogla ni muva da proleti.

''Kurir'' je ipak uspeo malo da zaviri a unutra - sve obično!

Veliki francuski ležaj, dve fotelje, slika nekog impresioniste na zidu, nove zavese, na stolu korpa voća i cveće...- Ama baš nikakvih zahteva Monika nije imala! Ovo je naša običana soba, malo smo je samo osvežili, promenili zavese, tepihe, uredili kupatilo - ispričao nam je juče zamenik direktora ''Platana'' Slaviša Penezić.

U hotelu, Monika je najpre počašćena smokvama i kafom, a za večeru već su je čekali hercegovački specijaliteti - pršut, biftek sa sirom, ramstek, razni sirevi, vruć domaći hleb, tvrdoška vina...

Kako je planirano, u zoru, Monika i Kusta osvanuće na Orlovačkom jezeru, na setu. Tamo je, saznaje ''Kurir'' već izgradjena zgrada železničke stanice, komad pruge, prepokrivena jedna stara kuća... A sve to u prirodi Zelengore koja više liči na bajku... Bajku, kakva će i biti Kustin novi film o ljubavi i patnji...

http://www.youtube.com/watch?v=ezEYrS7XZjE

http://www.youtube.com/watch?v=JsjjpxdyRIE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track