Slobina snajka u Velikom bratu!

Konkurencija Staniji i Soraji

Slobina snajka u Velikom bratu!

Stars -
Milica Gajić, nevenčana supruga Marka Miloševića, ulazi u rijaliti, a čelnici Imoušna ponudili joj veoma primamljive uslove

Očekujte neočekivano.Produkcijska kuća „Imoušn“ pregovara sa Milicom Gajić o njenom ulasku u rijaliti „Veliki brat“! Tako će se snajka Slobodana Miloševića po svemu sudeći naći u najpoznatijoj kući na Košutnjaku.- Milica se i dalje nećka, ali postoji mogućnost da prihvati ponudu producenata. Ponuđeni su joj odlični uslovi, ali ona i dalje razmišlja. Svesna je da bi svojim ulaskom podigla veliku prašinu, ali joj je ponuda veoma primamljiva - otkriva naš dobro obavešten izvor.Njen nevečani suprug Marko Milošević sa majkom Mirom Marković godinama živi u Rusiji, a osim Milice pod budnim okom Velikog brata biće i Nevena Milićević, manekenka koja živi u Njujorku, a javnosti je poznata kao bivša devojka Marka Jarića.

U celu priču uključiće se i Nemanja Kojić Kojot, frontmen benda Ajsbern, koji je nema dlake na jeziku, a nedavno je opleo po premijeru Srbije i ministru policije Ivici Dačiću.

U kuću ulaze i Nemanja Kojić Kojot i manekenka Nevena Milićević
U kuću ulaze i Nemanja Kojić Kojot i manekenka Nevena Milićević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track