SLOBINO BLAGO: Marko i Mira odneli 4 milijarde dolara u Rusiju?

Novi detalji

SLOBINO BLAGO: Marko i Mira odneli 4 milijarde dolara u Rusiju?

Politika -
Kako navode nije tajna da je Mira u Moskvi nastanjena u vojnom objektu koji je neka vrsta “ruskog Karađorđeva”

BEOGRAD/MOSKVA - Brojni analitičari bavili su se nedavno ne samo mračnim tajnama 90-ih koje je bivši predsednik SRJ i Srbije Slobodan Milošević odneo u grob, već i time gde i kako danas živi Slobina supruga Mira Marković i za koga se oženio njihov sin Marko.

Naime kako se tvrdi Marko Milošević pre nekoliko meseci oženio se drugi put, tačnije prvi put zvanično, i to ni manje ni više nego – bogatom Ruskinjom.

"Para na paru ide", priča je dan od sagovornika otkrivajući i kako Mira Marković živi u Moskvi pod potpunom zaštitom, odnosno u delu grada i objektu koji obezbeđuje ne policija, već ruska vojska.

Kako navode nije tajna da je Mira u Moskvi nastanjena u vojnom objektu koji je neka vrsta “ruskog Karađorđeva”. Navodi se i anegdota koja kruži po bezbednosnim i diplomatskim krugovima, a koju je prepričao čovek s visokim vezama i značajem u Srbiji.

"I tebe bi čuvala vojska da si uneo u Moskvu četiri milijarde dolara", izjavio je ruski diplomata, očigledno dobro upućen u to kolika su stvarno sredstva koja je jurio Mlađan Dinkić posle 5. oktobra, a Miloševići preneli u Moskvu.

"Mira bi volela da se vrati u Srbiju, ali ne planira povratak. Gde da se vrati? Savetovao sam je da se ne vraća", izjavio je Dragan Hadži Antić, dugogodišnji prijatelj porodice i izdavač Mirinih knjiga, navodeći da Markovićeva uskoro završava knjigu u kojoj će najverovatnije obelodaniti sve detalje iz porodičnog i političkog života para Milošević-Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track