Sloboda i Vojin: Ćerke nam odrastaju u pozorištu
Foto: Damir Dervišagić

Maminim i tatinim stopama

Sloboda i Vojin: Ćerke nam odrastaju u pozorištu

Pop kultura -
Glumački par svoje bliznakinje Veru i Milu krije od kamera i fotoreportera, ali kažu da devojčice vole magiju scene

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković jedan su od najskladnijih parova u svetu glume. Njihovu porodičnu sreću zaokružili su kada su 2010. dobili ćerkice, bliznakinje Veru i Milu. Na pitanje hoće li njihove mezimice naslediti od njih glumački poziv, kažu da im je trenutno najvažnije da ih pravilno edukuju, a ne da li će se baviti njihovim pozivom.

"Ni mene niko nije sputavao da budem ovo što jesam, nećemo ni mi njih", kaže Vojin. Njegova supruga dodaje da je, pošto su ćerke još male, najvažnije da ih nauče što više stvari.

"Nemamo ambiciju da ih usmeravamo u bilo kom smeru, ali da ih obrazujemo... to da. Čitamo knjige, pričamo priče. Evo, sad se pripremamo za jedan dečji muzej", kaže Sloboda. Ipak, oni su svoje ćerkice od malih nogu upoznali s pozorištem.

"Hiljadu puta do sada su bile s nama, u neku ruku odrastaju uz pozorište. Prvi put sam ih odvela kad su imale godinu i po dana, a sada su odomaćene kod Branka Kockice", rekla je glumica dok je njen suprug dodao kako su devojčice oduševljene pozorištem.

Njih dvoje su zajedno radili na sinhronizaciji animiranog filma „Ćurke na slobodi“, a ćerkice su im pravile društvo na premijeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track