Slobodan ulaz na Festival MAD uz paket pelena
Foto: Kurir Štampano

24. i 25. maj

Slobodan ulaz na Festival MAD uz paket pelena

Pop kultura -
Festival MAD in Belgrade će i sav prihod od ulaznica od prvog dana festivala čija je cena 2000 dinara, uplatiti za pomoć nastradalima u poplavama

Festival MAD in Belgrade pridružio se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za postradale od poplava, omogućio je slobodan ulaz svim posetiocima na oba festivalska dana u subotu 24. i nedelju 25. maja koji do 12 do 18 sati doniraju paket pelena.

Na ulazu na festival kod Muzeja savremene umetnosti, deliće dnevnu ulaznicu svima koji donesu paket pelena u veličini po želji.

Festival MAD in Belgrade će i sav prihod od ulaznica od prvog dana festivala čija je cena 2.000 dinara, uplatiti za pomoć nastradalima u poplavama. Veliki broj muzičara koji nastupaju na festivalu pridružio se apelu za pomoć ugroženima od poplava.

Pop diva Neneh Sćerry poslala je video poruku i reči podrške.

"Moje srce je uz sve momke i devojke koji se bore sa suzama, da bi napravili nešto pozitivno nakon ove strašne tragedije koja je zadesila vaše sunarodnike i vašu divnu zemlju. Šaljem vam vibracije ljubavi i isceljenja, i daću sve od sebe da pridobijem što više ljudi da vam pomognu u vašoj akciji za prikupljanje fondova zbog ove nesreće. Šaljem vam svu ljubav sveta!”, napisala je Neneh.MAD in Belgrade će biti održan 24. i 25. maja u parku kod Muzeja savremene umetnosti. Tokom dva dana publici će se predstaviti preko 100 izvođača na spektakularno dizajniranim scenama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track