Sneg pada u Sjenici, na Zlatiboru i Kopaoniku

Zahlađenje

Sneg pada u Sjenici, na Zlatiboru i Kopaoniku

Srbija -
Slaba kiša trenutno pada u Loznici, Valjevu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, na Crnom Vrhu, u Požegi, Kraljevu, Kruševcu i Ćupriji

BEOGRAD - U Srbiji jutros sneg umerenog intenziteta trenutno pada na Zlatiboru, a slab sneg pada u Sjenici i na Kopaoniku, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Slaba kiša trenutno pada u Loznici, Valjevu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, na Crnom Vrhu, u Požegi, Kraljevu, Kruševcu i Ćupriji.

U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno 10 stepeni, a najhladnije je na Kopaoniku, gde je temperatura iznosila minus jedan stepen. U Zaječaru je izmereno devet, a u Banatskom Karlovcu, Velikom Gradištu, Kruševcu, Ćupriji, Nišu, Leskovcu i Vranju osam stepeni.

U Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Kraljevu i Kuršumliji izmereno je sedam stepeni.

Na Paliću, u Kikindi, Valjevu i Dimitrovgradu izmereno je šest, Požegi pet, na Crnom Vrhu i u Sjenici jedan, a na Zlatiboru nula stepeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track