SNS: Čeda nudi da bude svedok-saradnik protiv Miškovića

Koči istragu

SNS: Čeda nudi da bude svedok-saradnik protiv Miškovića

Politika -
Srpska napredna stranka pita Čedomira Jovanovića da li se on, preko svojih nervoznih saopštenja nudi da bude potencijalni svedok-saradnik u slučaju Miroslava Miškovića

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je večeras da panika i zbunjenost vladaju u Liberalno-demokratskoj partiji, a da ni sam Čedomir Jovanović očigledno nije svestan šta izgovara na konferenciji za novinare, direktno pozivajući da se zaustavi istraga protiv Miroslava Miškovića! Srpski naprednjaci ističu da kod građana više ne mogu da prođu prazne priče o borbi protiv korupcije.

- Niko u zemlji Srbiji ne može da poveruje u gluposti koje Čedomir Jovanović iznosi svaki put kad se pojavi u javnosti. Dokle god on govori neistine na konferencijama za medije, znamo da smo na pravom putu borbe protiv korupcije i kriminala. Čedomir Jovanović pominje zakon o imovini političara, a istovremeno se smeje u lice građanima dok govori da ne zna od čega bi živeo da mu nije privatnih firmi koje je stekao sumnjivim kombinatorikama sa svojim tajkunskim prijateljima, izigravajući zakone - navodi se u saopštenju SNS.

- Godinama smo slušali praznu priču o borbi protiv korupcije, dok su policijske police sa dosijeima bile prazne. Danas je situacija drugačija. Srpska napredna stranka je pokrenula promene u društvu, a Aleksandar Vučić je poveo snažnu i istinsku borbu protiv korupcije i kriminala - navode naprednjaci. Dodaje se da Srpska napredna stranka pruža bezrezervnu podršku naporima svih državnih organa da od Srbije stvore uređenu državu, jaču od svih Jovanovića, Miškovića i ostalih koji se bogate i raskoše dok narod pati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track