SNS: DS nije imala hrabrasti da reformiše Srbiju pa sada zavidi naprednjacima
Foto: Rts

Odgovor demokratama

SNS: DS nije imala hrabrasti da reformiše Srbiju pa sada zavidi naprednjacima

Politika -
Naprednjaci razumeju zavist demokrata što je SNS pokazala sposobnost da dovede investitore, poput kompanije „Igl hils“, a ključno pitanje je šta vas je sprečavalo, kad već niste umeli da dovedete investitore, da renovirate neku zgradu, ili bar okrečite jednu fasadu u Beogradu

BEOGRAD - Srpska napredna stranka poručila je da demokrate nemaju ni ono malo obraza da priznaju da nikada, za svih svojih mandata, nisu imali hrabrosti da reformišu Srbiju.

"Umesto snažnih ekonomskih reformi, koje danas sprovode SNS i Aleksandar Vučić, jedino su se borili za zapošljavanje svojih partijskih kadrova, zbog čega se danas i plaše reforme preglomaznog javnog sektora. Demokrate nikada nisu imale ni hrabrosti, ni sposobnosti, da donesu zakone koji će privući i domaće, i strane investitore, i oporaviti uništenu privredu, među kojima je jedan od značajnijih zakon o radu, o kome se već godinama vodi javna rasprava, koju, sasvim je sigurno, demokrate nisu čule jer su se uvek, i isključivo, bavile samo sobom i svojim uskim stranačkim interesima", navode u SNS.

Naprednjaci razumeju, navod se u saopštenju, zavist demokrata što je SNS pokazala sposobnost da dovede investitore, poput kompanije „Igl hils“, a ključno pitanje je šta vas je sprečavalo, kad već niste umeli da dovedete investitore, da renovirate neku zgradu, ili bar okrečite jednu fasadu u Beogradu.

"Napominjemo da, za razliku od funkcionera Demokratske stranke, Srpskoj naprednoj stranci nije bitno da li ćemo sutra biti na vlasti, već koliko danas možemo da uradimo za građane i Srbiju", navode u SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track