SNS: Neistinite informacije, nema zaplene imovine zbog duga za TV pretplatu
Foto: Think

Građani obmanuti

SNS: Neistinite informacije, nema zaplene imovine zbog duga za TV pretplatu

Društvo -
Nacrt sa ovakvim odredbama nije ni došao na dnevni red vlade, a kamoli na raspravu pred poslanike u Narodnoj skupštini, navodi SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je danas da nisu istinite informacije objavljene u pojedinim medijima da će građani morati da plaćaju pretplatu za javni servis od 500 dinara po cenu izvršenja zaplene imovine zbog duga.

"Istina je da je Ministarstvo kulture i informisanja, na predlog državnog sekretara Saše Mirkovića, izradilo nacrt u kome se, između ostalih, nalaze ovakve odredbe, ali moramo da naglasimo da takav nacrt nije došao ni na dnevni red Vlade, a kamoli na raspravu pred poslanike u Narodnoj skupštini", piše u saopštenju.

U SNS navode da mogu da razumeju da "pojedini mediji žele da budu ekskluzivni u svom pisanju", ali da, nažalost, "u današnjoj ekskluzivnosti tih medija nisu iznete tačne informacije, a građani su zbunjeni i obmanuti".

Kako se navodi, pojedini mediji preneli su danas da će građani "morati da plaćaju pretplatu za javni servis u iznosu od 500 dinara, po cenu da im izvršitelji zbog duga zaplenjuju imovinu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track