SNS: U ponedeljak poznato da li URS ostaje u vlasti!

SNS: U ponedeljak poznato da li URS ostaje u vlasti!

Politika -
Upitan da li sutrašnji sastanak znači da je izvesno da će URS biti u vladi, Stefanović je rekao da će sutrašnji sastanak doneti odgovor na to pitanje

BEOGRAD - Lideri tri najveće stranke vladajuće koalicije sutra će razgovarati o rekonstrukciji Vlade Srbije i tada će biti poznato da li će Ujedinjeni regioni Srbije ostati u vlasti, izjavio je danas potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović.

Stefanović je novinarima na Trgu Republike u Beogradu rekao da će sutra Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Mlađan Dinkić rešiti pitanje.

Upitan da li sutrašnji sastanak znači da je izvesno da će URS biti u vladi, Stefanović je rekao da će sutrašnji sastanak doneti odgovor na to pitanje.

"Nadam se da će na sastanku lidera vladajuće koalicije biti rešeno ovo pitanje. Posao koji je pred SNS mi smo uradili i to je bilo najvažnije. Za ostale ćemo videti", rekao je on.

URS je danas saopštio da pristaje na podelu ministarstva finansija i privrede i da bi u tom slučaju Mlađan Dinkić ostao ministar finansija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track