SNS: Vučić znao da brani Srbiju, Tači nije mogao da vara!
Foto: KURIR

SNS: Vučić znao da brani Srbiju, Tači nije mogao da vara!

Politika -
Kako navodi SNS, Tači je nervozan zato što "nije mogao da vara, zato što mu teroristički trikovi nisu prolazili, i zato što nikada nije hteo kompromis, već poniženje Srbije

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je da je prištinski premijer Hašim Tači nervozan zato što nije mogao da vara i što mu teroristički trikovi nisu prolazili, kao i da je ponosna na svog lidera Aleksandra Vučića koji je znao da brine o Srbiji, uvek želeći kompromis i mirno rešenje.

"Srpska napredna stranka je ponosna što Aleksandar Vučić ne odgovara uvredama Hašimu Tačiju, ali ističemo da je i te kako znao da mu odgovori i ovog puta, kada je Tači pretio nasiljem Srbima na Kosovu i Metohiji", rečeno je u saopštenju SNS.

Kako navodi SNS, Tači je nervozan zato što "nije mogao da vara, zato što mu teroristički trikovi nisu prolazili, i zato što nikada nije hteo kompromis, već poniženje Srbije".

SNS je poručila da želi kompromis i da je ponosna na Vučića, koji je znao da brine o Srbiji, uvek želeći postizanje kompromisa i mirno rešenje.

Kako tvrde mediji, u toku dijaloga u Briselu došlo je, kao i u prethodnoj rundi, do verbalnog sukoba Vučića i Tačija pa je usledila pauza, da bi nakon izvesnog vremena dijalog bio nastavljen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track