SNS: Zbog Đilasovog nerazumevanja nisu završeni važni projekti!

Lokani izbori na Voždovcu

SNS: Zbog Đilasovog nerazumevanja nisu završeni važni projekti!

Beograd -
Želimo da Voždovac bude opština zadovoljnih građana, a to podrazumeva više investicija i više radnih mesta. Bezbednost dece nam je na prvom mestu, zato će do kraja godine sva školska dvorišta na Voždovcu dobiti video nadzor

BEOGRAD - Beogradski odbor SNS saopštio je danas da će ta stranka u narednom periodu završiti sve važne projekte, koji do sada nisu mogli da budu ostvareni zbog, kako ističu naprednjaci, nerazumevanja doskorašnjeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i grada za potrebe Voždovčana.

Zato se naprednjaci, kako je navedeno u saopštenju, zalažu za decentralizaciju Beograda kako bi i opština Voždovac sama određivala prioritete sa budžetom koji će biti srazmeran broju stanovnika te beogradske opštine.

"Želimo da Voždovac bude opština zadovoljnih građana, a to podrazumeva više investicija i više radnih mesta. Bezbednost dece nam je na prvom mestu, zato će do kraja godine sva školska dvorišta na Voždovcu dobiti video nadzor. Godinama unazad tražimo podršku grada kako bi uklonili sve kockarnice u blizini škola, ali tu podršku nismo dobili", piše u saopštenju.SNS napominje i da se otvaranjem kancelarije za mlade preduzetnike, stvaraju uslovi da se mladi zaposle i ostanu na opštini Voždovac.

"Tim Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem ostaje dosledan u borbi protiv korupcije i kriminala", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track