ŠOK NA ADI: Džinovska vagina prošetala plažom
Foto: Healthyvagina.com

Posetioci zanemeli

ŠOK NA ADI: Džinovska vagina prošetala plažom

Beograd -
Cilj kampanje "The Healthy Vagina World Tour" je otkrivanje tabua kako bi se ženama vratio osmeh na lice i one saznale o detaljima kako žene da održe higijenu i zdravlje svoje vagine

BEOGRAD – Manifestacija “ Šta bi svaka žena trebala da zna” u okviru globalne kampanje "The Healthy Vagina World Tour" vezana za bolje zdravlje i intimnu higijenu žena održaće se 27.jula ove godine u koktel baru „Koketa“ na Adi Ciganliji.

U promovisanju ove akcije danas je džinovska vagina prošetala Adom Ciganlijom kako bi promovisala ovu značajnu manifestaciju bitnu za zdravlje žena.

Cilj kampanje "The Healthy Vagina World Tour" je otkrivanje tabua kako bi se ženama vratio osmeh na lice i one saznale o detaljima kako žene da održe higijenu na imtimnim mestima. Promoteri kampanje naučiće žene kako da vole svoju vaginu i kako joj daju dovoljno pažnje i brige.

Kampanju će voditi tim stručnjaka, koji će ženama pružiti detaljne informacije o svim problemima sa kojim se žene susreću prilikom održavanja svoje intime i bolestima sa kojima se susreću.

Osim informacija žene će dobiti i štampani materijal u kome je detaljno objašnjeno dosta toga o tegobama sa kojima se žena susreće u predelu intimne regije i kako ih lečiti.

Helt Vagina World Tour je svoju kampanju započela na ulicama Izraela, gde su stanovnici Tel Aviva različito reagovali na pojavu džinovske vagine koja šeta ulicom.

Kod nekih žena je to izazvalo smeh, ali je po svemu sudeći kampanja bila uspešna jer su je svi dobro prihvatili.

http://www.youtube.com/watch?v=mrFNPif-gaI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track