ŠOK NA MARAKANI: Stojadinović blokirao račun Zvezde!
Foto: Dado Djilas

Bivši sportski direktor pustio menicu

ŠOK NA MARAKANI: Stojadinović blokirao račun Zvezde!

Fudbal -
Crvena zvezda ima rok do petka da reguliše dug prema bivšim igračima i trenerima da bi mogla da registruje nove fudbalere za nastavak sezone

BEOGRAD - Bivši sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović blokirao je račun crveno-belih, pošto je u sredu pustio menicu na nešto više od 150.000 evra. Klub poznatom menadžeru duguje ukupno 360.000 evra.

Čelnici Crvene zvezde moraju do petka da regulišu dugovanja prema bivšim igračima i trenerima kako bi registrovali nove fudbalere za nastavak sezone u domaćem šampionatu.Stojadinović, koji je smenjen krajem prošle godine, želi da putem puštanja menice naplati dug za dvojicu fudbalera, Edgara i Vukašina Devića. Oni su za crveno-bele igrali 2008. i 2009. Edgar je tada bio član Porta, a igrao je na pozajmici u Zvezdi. On je trenutno član Al Šababa. Dević (29) igrao je za Zvezdu u sezoni 2008/2009.Ova odluka bivšeg direktora Zvezde šokirala je funkcionere kluba, koji su ovih dana privodili kraju pregovore sa potražiocima o reprogramu duga. Stojadinović je i ranije potraživao taj novac od Crvene zvezde, ali je pošto je postavljen za sportskog direktora napravio dogovor o reprogramu. Ovaj reprogram je otišao u drugi plan, ali je aktiviran pošto je Stojadinović smenjen.Blokada Crvene zvezde trenutno prema nezvaničnim informacijama iznosi oko 150 miliona dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track